Jump to content


Photo

Problem with Persian or arabic subtitle on tv app

Subtitle

  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 kallipso OFFLINE  

kallipso

    Newbie

  • Members
  • 5 posts
  • Local time: 07:01 AM

Posted 29 September 2019 - 12:58 PM

Hi guys 

 

I have problem with Persian subtitle on tv app.

 

Tv show characters separate. 

 

I don't know that is a problem. i just try test Encoding like Utf-8  and Ansi but it doesn't work.

 

server Version 4.2.1.0  Tv app Version  2.2.6 Samsung UE65ES8000

 

do you have any idea?

 

 

 

5d90e132cc583_73d9a2493ea101198bded6c2ef



#2 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 142356 posts
  • Local time: 01:01 AM

Posted 29 September 2019 - 01:53 PM

Hi, what year is that tv from?

Do the subtitles appear correct in the web app?

#3 FrostByte ONLINE  

FrostByte

    Advanced Member

  • ForumMod
  • 4377 posts
  • Local time: 01:01 AM
  • LocationThe UP

Posted 29 September 2019 - 02:20 PM

That's a 2012 E/S-series running latest community app



#4 kallipso OFFLINE  

kallipso

    Newbie

  • Members
  • 5 posts
  • Local time: 07:01 AM

Posted 30 September 2019 - 07:16 AM

yeah that is a 2012 series. on web everything is correct.



#5 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 142356 posts
  • Local time: 01:01 AM

Posted 30 September 2019 - 02:43 PM

Ok just so we're clear, for an older set like this, I'm not sure we'll be able to do much about this.







Also tagged with one or more of these keywords: Subtitle

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users