Jump to content


Photo

Movie restarts when trailer intro enabled

Approved

  • Please log in to reply
14 replies to this topic

#1 PrincessClevage OFFLINE  

PrincessClevage

    Advanced Member

  • Members
  • 1057 posts
  • Local time: 02:42 AM

Posted 11 September 2019 - 01:55 AM

As the title states I have observed that after a minute into each movie the movie restarts from the beginning when trailer intros are enabled in cinema mode

Edited by PrincessClevage, 11 September 2019 - 10:18 AM.


#2 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 140493 posts
  • Local time: 11:42 AM

Posted 11 September 2019 - 01:06 PM

That's strange. Is it repeatable?



#3 PrincessClevage OFFLINE  

PrincessClevage

    Advanced Member

  • Members
  • 1057 posts
  • Local time: 02:42 AM

Posted 11 September 2019 - 03:38 PM

I will check.
We had this problem some time ago and my theory is that deployments are performed from different source environments which, one of them contains the offending code.
Just a theory, I will get back to with you answer after work.

#4 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 140493 posts
  • Local time: 11:42 AM

Posted 11 September 2019 - 03:41 PM

Great, thanks !



#5 PrincessClevage OFFLINE  

PrincessClevage

    Advanced Member

  • Members
  • 1057 posts
  • Local time: 02:42 AM

Posted 12 September 2019 - 04:09 AM

Yes this is re-producible, played movie, skipped trailer then skipped intro then movie restarted at 1min 30
Stopped movie and started again from scratch, skipped trailer then skipped intro then movie restarted at 2min mark

#6 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 140493 posts
  • Local time: 11:42 AM

Posted 12 September 2019 - 01:20 PM

Is it only with a specific movie?

#7 daedalus OFFLINE  

daedalus

    Advanced Member

  • Members
  • 1177 posts
  • Local time: 05:42 PM

Posted 12 September 2019 - 02:23 PM

i bet my foot, its the same you're not able to fix since nearly a year now

https://emby.media/c...essed-on-remote



#8 PrincessClevage OFFLINE  

PrincessClevage

    Advanced Member

  • Members
  • 1057 posts
  • Local time: 02:42 AM

Posted 12 September 2019 - 05:00 PM

Tried 3 seperate all same symptoms. The old thread linked above explains it all, same process same symptoms

Edited by PrincessClevage, 12 September 2019 - 05:04 PM.


#9 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 140493 posts
  • Local time: 11:42 AM

Posted 13 September 2019 - 12:21 AM

Can you give exact steps to reproduce? Thanks !



#10 PrincessClevage OFFLINE  

PrincessClevage

    Advanced Member

  • Members
  • 1057 posts
  • Local time: 02:42 AM

Posted 13 September 2019 - 12:37 AM

Can you give exact steps to reproduce? Thanks !

As per this thread ET restarts all files after 1-2 minutes if skip to next episode is pressed on remote
https://r.tapatalk.c...te&share_type=t
For my system steps are:
Enable cinema mode, enable play 1 trailer and 1 intro then start movie then skip trailer by pressing >| then skip intro by pressing >| then movie will start playing and then restart from the beginning after xyz time period
  • Spotta likes this

#11 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 140493 posts
  • Local time: 11:42 AM

Posted 14 September 2019 - 01:11 AM

Thanks, I'll test this out.



#12 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 140493 posts
  • Local time: 11:42 AM

Posted 14 September 2019 - 01:14 AM

Did the trailer start to play at all when skipped it? Or did you skip while it was still loading?



#13 PrincessClevage OFFLINE  

PrincessClevage

    Advanced Member

  • Members
  • 1057 posts
  • Local time: 02:42 AM

Posted 14 September 2019 - 01:15 AM

Started playing

#14 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 140493 posts
  • Local time: 11:42 AM

Posted 15 September 2019 - 12:09 AM

Can you please try the test version and see how that compares:

https://emby.media/c...eater-mpv-test/

Thanks.



#15 PrincessClevage OFFLINE  

PrincessClevage

    Advanced Member

  • Members
  • 1057 posts
  • Local time: 02:42 AM

Posted 15 September 2019 - 12:26 AM

Can you please try the test version and see how that compares:
https://emby.media/c...eater-mpv-test/
Thanks.

Same symptoms, I only over write the ET directory (not delete before adding new test files). I even had it restart only when intros enabled and trailers disabled

Edited by PrincessClevage, 15 September 2019 - 12:58 AM.






Also tagged with one or more of these keywords: Approved

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users