Jump to content


Photo

TWiT.tv Channel Plugin

server channel plugin twit

  • Please log in to reply
30 replies to this topic

#21 im85288 OFFLINE  

im85288

    Kodi Kruncher

  • Developers
  • 2698 posts
  • Local time: 11:24 AM
  • LocationGeordie Land

Posted 09 June 2014 - 08:57 AM

Ah ok then it still does not work for me @flexage - the same error message as shown above is produced when I attempt to get the channel data.

 

Looking into it in even more detail this call works:

 

http://192.168.1.214...d319e512f6d72ab

 

But this one fails:

 

http://192.168.1.214...d319e512f6d72ab

 

So it looks like the StartIndex is incorrectly a required field? 



#22 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 137604 posts
  • Local time: 06:24 AM

Posted 09 June 2014 - 07:02 PM

start index is not required but you do have to respect the channel's max page size - for now, the lower channel is i think 50, so if you limit your calls to say, 30 at a time, that should last you a while



#23 im85288 OFFLINE  

im85288

    Kodi Kruncher

  • Developers
  • 2698 posts
  • Local time: 11:24 AM
  • LocationGeordie Land

Posted 09 June 2014 - 03:06 PM

Ok thanks, My point is that all other channels successfully return the channel data without a StartIndex provided. This one is the only one (I have tested) that fails with a InvalidOperationException when the StartIndex is not included in the request. Not a big deal as I can add it to all requests..just odd.



#24 flexage OFFLINE  

flexage

    Advanced Member

  • Super Testers
  • 282 posts
  • Local time: 10:24 AM
  • LocationDerby, UK

Posted 09 June 2014 - 05:01 PM

Hmmm, I'll take a look see at my code... I might have left something erroneous in there, or it may be that I'm implementing a server feature that the other channels aren't to do with paging and filtering... Probably the latter tbh

#25 Redshirt OFFLINE  

Redshirt

    Android Adept

  • Alpha Testers
  • 5078 posts
  • Local time: 03:24 AM
  • LocationBritish Columbia, Canada

Posted 09 June 2014 - 05:12 PM

I'm able to surf this channel on Android without providing a startIndex. 


  • flexage, snazy2000 and im85288 like this

#26 snazy2000 OFFLINE  

snazy2000

    Advanced Member

  • Developers
  • 844 posts
  • Local time: 11:24 AM

Posted 09 June 2014 - 08:50 PM

I'm liking the sounds of channels working on android ;)

Sent from my HTC One using Tapatalk

#27 im85288 OFFLINE  

im85288

    Kodi Kruncher

  • Developers
  • 2698 posts
  • Local time: 11:24 AM
  • LocationGeordie Land

Posted 09 June 2014 - 08:55 PM

So nobody else having the issue when no startindex is provided?

#28 snazy2000 OFFLINE  

snazy2000

    Advanced Member

  • Developers
  • 844 posts
  • Local time: 11:24 AM

Posted 09 June 2014 - 08:57 PM

Have u got the latest version as there was a version were the plugin didn't work but all seems ok now

Sent from my HTC One using Tapatalk

#29 im85288 OFFLINE  

im85288

    Kodi Kruncher

  • Developers
  • 2698 posts
  • Local time: 11:24 AM
  • LocationGeordie Land

Posted 09 June 2014 - 07:03 PM

I think so, ends in 29180

If it's only happening to me just ignore this! Just find it really strange.

#30 ebr OFFLINE  

ebr

    Chief Bottle Washer

  • Administrators
  • 46932 posts
  • Local time: 06:24 AM

Posted 09 June 2014 - 07:21 PM

You guys really should take this discussion to the normal forum and out of this description topic...


  • Luke and im85288 like this

#31 flexage OFFLINE  

flexage

    Advanced Member

  • Super Testers
  • 282 posts
  • Local time: 10:24 AM
  • LocationDerby, UK

Posted 24 June 2014 - 06:55 PM

To anyone that was having the "resource unavailable" error when using TWiT with the latest Beta/Dev and upwards, I have pushed out a plugin update that fixes the issue and brings the channel in line with the latest server changes.







Also tagged with one or more of these keywords: server, channel, plugin, twit

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users