Jump to content
nanuk

ANSWERED Changes in MediaPortal Plugin settings not saved

Recommended Posts

nanuk

Hi Pünktchen,

actually it is not possible to do any changes to the MediaPortal Plugin settings.

The settings are shown normally and I can do any changes I like to, but when pressing the "save" button nothing happens.

 

Seems to be a prob of the mediaportal plugin because changing the settings of other plugins works well.

After pressing "Save" I get an response like "settings saved". In mediaportal plugin nothing is happening after pressing the save button.

 

can you reproduce this behavior?

 

Thanx and greetz

nanuk

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
pünktchen

What version of the plugin and server?

Share this post


Link to post
Share on other sites
nanuk

Hi,

 

Server Version: 4.2.1.0

 

Plugin Version: 1.9.3.0

Share this post


Link to post
Share on other sites
Luke

Can you please capture the contents of the browser debug console? thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites
pünktchen

Can you please capture the contents of the browser debug console? thanks.

 

Here you go:

5d60906617f36_ConsoleError.png

 

5d60907ae1307_ErrorResult.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
Luke

Thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites
nanuk

Hi Luke, hi pünktchen,

 

with mediaportal plugin 1.9.4 saving of settings now works again ;-)

thanx

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...