Jump to content
RRo100

Emby und QNAP

Recommended Posts

RRo100
Hello,
here are a few issues with Emby and QNAP, which I have had for several versions:
1. Qnap's App Center displays the wrong logo.
2. If you stop Emby sometimes ffmpeg will not quit.
3. When I search for something in the browser with the magnifying glass, Emby almost always hangs up.
 
I used Emby version beta 4.3.0.4 and QNAP TS-453Bmini firmware: 4.3.6.0993
 
greeting

 

post-303117-0-36428500-1566318354_thumb.png

post-303117-0-17504300-1566318363_thumb.png

post-303117-0-84552100-1566318373_thumb.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
Luke

Hi, for #2, how are you stopping Emby? 

 

For #3, let's look at an example. Please attach the information requested in how to report a problem. thanks !

Share this post


Link to post
Share on other sites
RRo100

for # 2, I stop Emby in the app center

 

for # 3, I'm doing a new post with all the information.

Edited by RRo100

Share this post


Link to post
Share on other sites
Luke

for # 2, I stop Emby in the app center

I would stop using the buttons in the Emby web interface. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
RRo100

for # 2 I stop Emby at the App Center. I mean the App Center in QNAP WEB interface

 

for # 1 in the current version the right icon is back :-)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Luke

Can you try using the shutdown button in the emby web interface?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...