Jump to content


Photo
Fixed

Tags removed after Update to 4.2.0.40/4.1.10



  • This topic is locked This topic is locked
4 replies to this topic

#1 tvlife OFFLINE  

tvlife

    Newbie

  • Members
  • 5 posts
  • Local time: 07:44 AM

Posted 29 July 2019 - 05:54 AM

Hi Angelblue,

 

Tags are no longer visible in kodi after updating to server 4.2.0.40 and doing a library repair or reset, they are visible and working before the repair or reset on 4.2.0.40.

 

I only tried on emby for kodi 4.1.10.

 

Thanks.



#2 Angelblue05 OFFLINE  

Angelblue05

    Advanced Member

  • Developers
  • 12619 posts
  • Local time: 06:44 PM

Posted 29 July 2019 - 06:04 AM

Thanks for reporting this. I am looking into it.


  • tvlife likes this

#3 tvlife OFFLINE  

tvlife

    Newbie

  • Members
  • 5 posts
  • Local time: 07:44 AM

Posted 29 July 2019 - 06:07 AM

Great, thanks and thank you for the great support you give to this addon.


  • Angelblue05 likes this

#4 Angelblue05 OFFLINE  

Angelblue05

    Advanced Member

  • Developers
  • 12619 posts
  • Local time: 06:44 PM

Posted 29 July 2019 - 06:30 AM

Restart Emby for Kodi or Kodi, you should see a new patch applied. This will fix the tags, there was a change to the server api for tags apparently.


  • tvlife likes this

#5 tvlife OFFLINE  

tvlife

    Newbie

  • Members
  • 5 posts
  • Local time: 07:44 AM

Posted 29 July 2019 - 06:48 AM

Fix confirmed, thank you.

 

I had to do a repair for them to show.


  • Angelblue05 likes this





Also tagged with one or more of these keywords: Fixed

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users