Jump to content


Photo

Multiple Tiles Showing The Same Movie


  • Please log in to reply
7 replies to this topic

#1 JMS70 OFFLINE  

JMS70

    Member

  • Members
  • 14 posts
  • Local time: 06:26 PM

Posted 12 June 2019 - 04:56 PM

Good day Emby masters. Not sure if this is an actual "Linux" issue or an Emby specific issue but when I open my "movies" tile I have a particular movie that shows up dozens of times. I deleted the movie from the library and re-scanned the library as well as metadata but the movie is still there and still shows up in repeated fashion. Is this common? Is there a quick fix?

 

Thanks!


Edited by JMS70, 12 June 2019 - 04:57 PM.


#2 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 129303 posts
  • Local time: 09:26 PM

Posted 12 June 2019 - 04:57 PM

Hi there, can you please discuss an example? Thanks.



#3 JMS70 OFFLINE  

JMS70

    Member

  • Members
  • 14 posts
  • Local time: 06:26 PM

Posted 12 June 2019 - 05:13 PM

Hi there, can you please discuss an example? Thanks.

Absolutely, I can try...So when I click on my "movie" library tile to enter in to see all my movies in my library, I see three separate movie tiles and then the fourth movie tile, in my case the movie "Oblivion" is repeated dozens of times yet I have never watched that movie on my Emby server. If I go to the right hand side and look at movies alphabetically, things look fine, it is just the initial screen that has this movie tile showing over and over.



#4 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 129303 posts
  • Local time: 09:26 PM

Posted 12 June 2019 - 05:14 PM

If you click on them are they all oblivion on the next screen?



#5 JMS70 OFFLINE  

JMS70

    Member

  • Members
  • 14 posts
  • Local time: 06:26 PM

Posted 12 June 2019 - 06:41 PM

No, now it just tells me it cannot play the file. I removed the source video and re-scanned the library hoping that would fix the issue. Once I get a chance, I will go back into the server and see if things cleared up. Not sure if it might take some time for things to clean up or not. I was hoping doing a re-scan was all that was needed.



#6 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 129303 posts
  • Local time: 09:26 PM

Posted 13 June 2019 - 12:40 AM

 

 

If you click on them are they all oblivion on the next screen?

 

So if the answer is no, then what do you see?



#7 JMS70 OFFLINE  

JMS70

    Member

  • Members
  • 14 posts
  • Local time: 06:26 PM

Posted 13 June 2019 - 01:55 PM

Hi Luke, all I get is an error that the movie cannot be played...I can give you the exact error tonight if you'd like.

#8 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 129303 posts
  • Local time: 09:26 PM

Posted 14 June 2019 - 04:30 PM

I mean what does the detail screen show after clicking on the poster?






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users