Jump to content


Photo

App Just sits Spinning Server says failed Login attempt


  • Please log in to reply
9 replies to this topic

#1 space2001 OFFLINE  

space2001

    Advanced Member

  • Alpha Testers
  • 196 posts
  • Local time: 09:42 PM

Posted 18 May 2019 - 04:56 PM

Just having this issue where the Apple tv app just sits there spinning.  When I check the server it says failed login attempt.

 

If I force close the app and relaunch it, it says welcome username and then goes to the home screen.

 

Has anyone else have this?



#2 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 129303 posts
  • Local time: 09:42 PM

Posted 18 May 2019 - 05:27 PM

What version of Emby Server?



#3 space2001 OFFLINE  

space2001

    Advanced Member

  • Alpha Testers
  • 196 posts
  • Local time: 09:42 PM

Posted 18 May 2019 - 05:28 PM

Version 4.1.1.0



#4 space2001 OFFLINE  

space2001

    Advanced Member

  • Alpha Testers
  • 196 posts
  • Local time: 09:42 PM

Posted 18 May 2019 - 05:30 PM

Attached todays logs

Attached Files



#5 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 129303 posts
  • Local time: 09:42 PM

Posted 18 May 2019 - 05:40 PM

Does your user have a password?



#6 space2001 OFFLINE  

space2001

    Advanced Member

  • Alpha Testers
  • 196 posts
  • Local time: 09:42 PM

Posted 18 May 2019 - 06:40 PM

its local with pin but the pin is blank



#7 ebr OFFLINE  

ebr

    Chief Bottle Washer

  • Administrators
  • 44879 posts
  • Local time: 09:42 PM

Posted 19 May 2019 - 09:21 AM

So it fails the first time and then works the second?

 

Is this repeatable - meaning it works every other time?



#8 space2001 OFFLINE  

space2001

    Advanced Member

  • Alpha Testers
  • 196 posts
  • Local time: 09:42 PM

Posted 19 May 2019 - 10:48 AM

yes So if I haven't used emby appletv app in a bit when I load it it just sit there spinning, the Server says failed login attempt.

 

I force close the emby app then go in again then it says welcome username.



#9 Jonathan1683 OFFLINE  

Jonathan1683

    Newbie

  • Members
  • 7 posts
  • Local time: 06:42 PM

Posted 23 May 2019 - 09:35 PM

This happens to me almost every time i log in. I am using a local login where it shouldn't be asking for a password. I have to force close the app and reopen and it works. I looks at the error on the dashboard and this is what it says.

 

 

Failed login attempt from Jonathan


#10 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 129303 posts
  • Local time: 09:42 PM

Posted 23 May 2019 - 11:50 PM

We're looking into this, thanks guys.






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users