Jump to content

Emby for Kodi stopped working


Volkmar
 Share

Go to solution Solved by Angelblue05,

Recommended Posts

Sytem: 

Libreelec: 9.0.2

Kodi: 18.2

Embuary: 18.7.2

Embuary Helper: 1.1.4

Emby for Kodi: 4.0.24a

 

Since the update to version 4.0.24a Emby for Kodi stopped working (log file attached).

Restart of Emby Server didn't helped, restart of HTPC didn't helped, restart of Kodi didn't helped.

 

Did I missed something?

 

Edited by Angelblue05
Link to comment
Share on other sites

Angelblue05

Thanks for providing your log, i will have a look in a few minutes and let you know.

Link to comment
Share on other sites

  • Solution
Angelblue05

@@Volkmar

 

Do you recall how this came to be? What version were you running prior to 4.0.24?

 

Are you able to check the files under kodi/userdata/addon_data/plugin.video.emby/emby/  is the folder empty? If not, try deleting the content inside /emby/ and start Kodi.

 

Let me know.

Edited by Angelblue05
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

It was the update from Version 4.0.23a to 4.0.24a today in the morning (German time).

After the update emby was not able to start anymore.

 

Deleted the entire content of the folder and restarted Kodi: It works again! YAY!

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Angelblue05

Keep me posted if this happens again. Provide the kodi log that captures the update. Thank you.

Edited by Angelblue05
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...