Jump to content


Photo

Backgrounds are sometimes not downloaded by series - all other pictures yes

Backgrounds not downloaded synology

  • Please log in to reply
12 replies to this topic

#1 Seger OFFLINE  

Seger

    Advanced Member

  • Members
  • 91 posts
  • Local time: 12:58 AM

Posted 05 May 2019 - 05:38 PM

So in addition to the already known problem:
 
 

Another one: If I manually scan, then sometimes the series of a series are not loaded with the series, If I then go to the manual scan on "edit images", then of course he finds all the backgrounds and I can add them manually. All Fetcher settings are set in the libraries.

 

 

 

 


Edited by Seger, 05 May 2019 - 05:40 PM.


#2 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 129475 posts
  • Local time: 07:58 PM

Posted 05 May 2019 - 05:53 PM

Hi, what do you mean by series of a series?



#3 Seger OFFLINE  

Seger

    Advanced Member

  • Members
  • 91 posts
  • Local time: 12:58 AM

Posted 06 May 2019 - 02:38 AM

Eben schnell auf deutsch war komisch geschrieben: ich meine ganz normal beim hinzufügen einer neuen Serie die noch nie in der Datenbank war. Wie gesagt, automatisch wird sowieso nichts erkannt und wenn ich die Bibliothek manuell scanne über geplante Aufgaben, dann wird bei den Serien oft das Hintergrundbild vergessen, obwohl es wie gesagt verfügbar ist.

It was very quickly written in German: I mean normal when adding a new series that has never been in the database. As I said, automatically nothing is detected anyway and if I scan the library manually about planned tasks, then the series often forgets the wallpaper, although it is available as I said.

#4 Seger OFFLINE  

Seger

    Advanced Member

  • Members
  • 91 posts
  • Local time: 12:58 AM

Posted 06 May 2019 - 11:44 AM

kann es vielleicht daran liegen, dass er den Hintergrund nicht automatisch zieht?

 

Maybe it's because he does not draw the background automatically?

 

 

/var/packages/EmbyServer/target/var/root/default/Serien/options.xml

 

        <ImageOption>
          <Type>Thumb</Type>
          <Limit>1</Limit>
          <MinWidth>0</MinWidth>
        </ImageOption>
        <ImageOption>
          <Type>Backdrop</Type>
          <Limit>1</Limit>
          <MinWidth>1080</MinWidth>
        </ImageOption>

 

 



#5 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 129475 posts
  • Local time: 07:58 PM

Posted 19 May 2019 - 04:09 PM

@Seger

 

Did you check the backgrounds that are available on the metadata websites based on your chosen metadata language and minimum required backdrop width ?



#6 Seger OFFLINE  

Seger

    Advanced Member

  • Members
  • 91 posts
  • Local time: 12:58 AM

Posted 21 May 2019 - 10:59 AM

Ja, ich bin wie du auch deutsch und habe alles überprüft. In dem automatischen Download wird sie nicht berücksichtigt obwohl es auf deutsch genügend Hintergründe gibt. Können Sie das Problem auf einer Synology nicht nachstellen? Wie sieht den ihre „options.xml“ aus, ist da auch nur ein Wert eingetragen? Dachte eigentlich da überall der Wert hingelegt sein müsste, da ja im Eistellungsmenü nur einmal die Frage ist welche min. Größe er laden soll. Ich hab den Wert ja schon extra für testzwecke heruntergezogen. Wer aus dem Team testet eigentlich mit einer Synology? Gefühlt habe ich seit 4.x noch nicht ansatzweise eine Stabile Version. Das Thema der automatischen Erkennung ist auch nach wie vor ungeklärt.

Bin sonst ja immer sehr zufrieden aber Orgelwerk ist jetzt seit längerer Zeit echt der Wurm drin. Zumal die Beta Phase beide Dinge liefen.

Viele Grüße
Seger

Yes, I'm German like you and have checked everything. In the automatic download, it is not considered although there are enough backgrounds in German. Can not adjust the problem on a Synology? What does your "options.xml" look like, is there just one value entered? Actually thought there everywhere the value would have been put down, since in the Eistellungsmenü only once the question is which min. Size he should load. I've already pulled down the value for extra test purposes. Who from the team actually tests with a Synology? I have not felt a stable version since 4.x. The topic of automatic detection is still unclear. I am always very happy but organ work has been real the worm for quite some time now. Especially since the beta phase was both things. many Greetings Seger

Edited by Seger, 24 May 2019 - 01:15 AM.


#7 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 129475 posts
  • Local time: 07:58 PM

Posted 21 May 2019 - 11:19 AM

No, it's not a problem with German. Can  you please go over a specific example? thanks.



#8 Seger OFFLINE  

Seger

    Advanced Member

  • Members
  • 91 posts
  • Local time: 12:58 AM

Posted 21 May 2019 - 03:15 PM

@Luke

 

20:40 Info TaskManager: Rotate log file

 

20:41 Push a new Serie "Charité (2017)" to Server.

 

Attached File  push a new Serie.JPG   17.24KB   0 downloads

 

.

.

.

.

20:51 No automatic found a new Serie: https://emby.media/c...ll-other/page-4

 

20:51:10.778 Info TaskManager: Executing Scan media library (manuell)

 

.

.

.

.

2019-05-21 20:53:01.559 Debug ProviderManager: Saving image to /volume1/DiskStation/- Serien/Charité (2017)/fanart.jpg

-> is no corect!

 

Attached File  no backroung on Kodi and Server 1.JPG   50.8KB   0 downloads

 

Attached File  no backroung on Kodi and Server.JPG   18.7KB   0 downloads

 

Attached File  many Backround for manuell.JPG   50.51KB   0 downloads

 

20:58:16.681 Debug ProviderManager: Saving image to /volume1/DiskStation/- Serien/Charité (2017)/fanart.jpg

this is corect!

 

Attached File  for manuell on Server.JPG   67.97KB   0 downloads

 

Attached File  for manuell in Kodi.JPG   32.72KB   0 downloads

 

 

Thanks for Feedback,

Seger

Attached Files

  • Attached File  Log.log   22.47MB   0 downloads

Edited by Seger, 21 May 2019 - 03:17 PM.


#9 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 129475 posts
  • Local time: 07:58 PM

Posted 21 May 2019 - 03:23 PM

is it downloaded when you run a library scan?



#10 Seger OFFLINE  

Seger

    Advanced Member

  • Members
  • 91 posts
  • Local time: 12:58 AM

Posted 21 May 2019 - 06:02 PM

@Luke

very interesting question, have repeated the process and have actually stated that the picture will be down and also saved as fanart.jpg with the other pictures. But it is not displayed in emby and thus not synced to Kodi. only when I push it again manually, it is deposited with emby and synced to kodi.

Edited by Seger, 21 May 2019 - 06:05 PM.


#11 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 129475 posts
  • Local time: 07:58 PM

Posted 21 May 2019 - 06:10 PM

Who downloaded it, emby?



#12 Seger OFFLINE  

Seger

    Advanced Member

  • Members
  • 91 posts
  • Local time: 12:58 AM

Posted 22 May 2019 - 01:28 AM

Auf der Platte (Festplatte) wird es geladen und gespeichert durch Emby. Und zwar beim ersten manuellen Sync. Wenn man dann aber unter der neu hinzugefügten Serie schaut (in Emby), ist unter „Bilder bearbeiten“ der Hintergrund nicht mit aufgelistet und wird auch nicht angezeigt. Somit Sync. auch nichts nach Kodi. Erst wenn ich dann manuell nochmal explizit nach dem Hintergrund suche und es hinzufüge wird es erneut geladen und auf der Nas wird das alte mit dem neuen fanart.jpg ersetzt und auch in Emby angezeigt. Scheint so als wenn das geladene fanart beim ersten Mal nicht in die DB eingetragen wird und somit unsichtbar bleibt.

@Luke, benötigst du noch was oder ist das „Problem“ für dich reproduzierbar?

Viele Grüße
Seger

On the disk (hard disk) it is loaded and stored by Emby. And that at the first manual sync. But if you look under the newly added series (in Emby), under "Edit Images" the background is not listed and will not be displayed. Thus Sync. nothing to Kodi. Only when I then manually search again explicitly for the background and add it will be reloaded and on the Nas the old will be replaced with the new fanart.jpg and also displayed in Emby. Seems as if the loaded fanart the first time not registered in the DB and thus remains invisible. @ Luke, do you need something else or is the "problem" reproducible for you? many Greetings Seger

Edited by Seger, 24 May 2019 - 01:14 AM.


#13 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 129475 posts
  • Local time: 07:58 PM

Posted 01 June 2019 - 04:26 PM

I think I may have resolved this with this:

https://emby.media/c...-automatically/

Thanks.


  • Seger likes this





Also tagged with one or more of these keywords: Backgrounds, not downloaded, synology

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users