Jump to content

No subtitles after resume


hooray4me
 Share

Recommended Posts

hooray4me

After the upgrade to 4.1.1.0 subtitles do not work after stopping and then resuming a show on firetv. I've tried turning them of and back on with no success.

Link to comment
Share on other sites

hooray4me

If I resume the show, then click to turn off subtitles, stop the show, exit emby, then go back in... resume the show... then choose subtitles, they work. If I dont turn off subtitles before exiting emby they won't resume.

Link to comment
Share on other sites

How is the media playing? Is this consistent with multiple videos?

Link to comment
Share on other sites

Hi.  You are positive this is something new with the recent server update?

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
hooray4me

Hi.  You are positive this is something new with the recent server update?

 

To be honest, I'm not 100%... we just recently started Game of Thrones from the beginning and this is one of the first shows we want to use subtitles on.

Link to comment
Share on other sites

Please attach the previously requested information and we'll be happy to investigate. thanks.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...