Jump to content

Server not Loading


Juemane51
 Share

Recommended Posts

Juemane51

hello I am having trouble with my emby server. it worked a few days ago and now i cant even sign in to see my server.

 

 

here is the log information:

Edited by Juemane51
Link to comment
Share on other sites

Hi there, what happens when you try to sign in? Did you forget to attach the log? Thanks !

Link to comment
Share on other sites

Juemane51

Hi there, what happens when you try to sign in? Did you forget to attach the log? Thanks !

It just has the loading circle and just posted logs sorry

Link to comment
Share on other sites

Hi, can you try clearing browsing data in the web browser and see if this helps. Thanks !

Link to comment
Share on other sites

Hi, does the browser debug console show any errors? Do you know how to pull that up?

Link to comment
Share on other sites

Right click somewhere in the background, then select Inspect. Then switch to the console tab in the debug window that comes up.

Link to comment
Share on other sites

Right click somewhere in the background, then select Inspect. Then switch to the console tab in the debug window that comes up.

Did you try this?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...