Jump to content


Photo

Trakt sync not uploading since latest update

Trakt

  • Please log in to reply
52 replies to this topic

#41 Sofasogud OFFLINE  

Sofasogud

    Member

  • Members
  • 21 posts
  • Local time: 11:28 PM

Posted 28 March 2020 - 03:21 PM

Sure! 

 

I've been looking at Jumanji: The Next Level, It has all the metadata in my Emby library. When I run the trakt tasks, it doesn't change anything on Trakt. 

 

On the TV side, I have all of Game of Thrones marked as watched in Trakt, all the metadata is there in Emby, but ask a sync, it still shows as none of them are watched.



#42 Sofasogud OFFLINE  

Sofasogud

    Member

  • Members
  • 21 posts
  • Local time: 11:28 PM

Posted 28 March 2020 - 03:23 PM

Jesus Christ.... forget I said anything... big user school boy error lol



#43 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 156812 posts
  • Local time: 06:28 PM

Posted 29 March 2020 - 04:24 PM

Jesus Christ.... forget I said anything... big user school boy error lol

Hi, what was the solution?



#44 Sofasogud OFFLINE  

Sofasogud

    Member

  • Members
  • 21 posts
  • Local time: 11:28 PM

Posted 30 March 2020 - 01:43 AM

I was rushing to set the server up and when I set up the trakt plug in and ticked the library’s I wanted to sync. Not realising I was excluding them 🤦🏻‍♂️

Edited by Sofasogud, 30 March 2020 - 01:44 AM.

  • Luke likes this

#45 Pog22 OFFLINE  

Pog22

    Advanced Member

  • Members
  • 321 posts
  • Local time: 11:28 PM

Posted 04 April 2020 - 12:22 PM

Anyone having issues with this plugin lately. In the last week my sync to trakt scheduled task has started to fail daily. I'll update Emby to the new version in the next day or 2 and get a log up if it's not working



#46 Glyde62 OFFLINE  

Glyde62

    Advanced Member

  • Members
  • 269 posts
  • Local time: 08:28 AM

Posted 04 April 2020 - 09:40 PM

Anyone having issues with this plugin lately. In the last week my sync to trakt scheduled task has started to fail daily. I'll update Emby to the new version in the next day or 2 and get a log up if it's not working

Yes i have been getting it failing also



#47 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 156812 posts
  • Local time: 06:28 PM

Posted 05 April 2020 - 03:02 AM

Let's look at an example. Please see how to report a problem. Thanks.



#48 Pog22 OFFLINE  

Pog22

    Advanced Member

  • Members
  • 321 posts
  • Local time: 11:28 PM

Posted 05 April 2020 - 04:19 AM

Let's look at an example. Please see how to report a problem. Thanks.

 

Yes, i'll get you a debug report and server log the next time it breaks. 

 

I've this morning updated my Emby server to 4.4.1.0 and deleted the Trakt.xml file from plugins/configuations, then got a new Trakt token for my own user profile and started a sync which completed fine. I've then turned on the Trakt plugin debug logging. I also took a backup of this Trakt.xml to compare it later. I will now wait for it to break.



#49 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 156812 posts
  • Local time: 06:28 PM

Posted 05 April 2020 - 03:40 PM

Thanks. Trakt could have been having a problem when it happened that other time.



#50 Pog22 OFFLINE  

Pog22

    Advanced Member

  • Members
  • 321 posts
  • Local time: 11:28 PM

Posted 07 April 2020 - 05:43 AM

No fails so far. I have changed my daily schedule to now sync twice a day and have fetched a token for a second user profile. Will keep an eye



#51 Pog22 OFFLINE  

Pog22

    Advanced Member

  • Members
  • 321 posts
  • Local time: 11:28 PM

Posted 08 April 2020 - 02:35 PM

Ok, this is hopeful. The first daily task failed at 8AM today and then the second at 6.30PM ran fine so it may not be an issue with the plugin. I've added another user to the plugin, will see how it goes tommorow



#52 Pog22 OFFLINE  

Pog22

    Advanced Member

  • Members
  • 321 posts
  • Local time: 11:28 PM

Posted 14 April 2020 - 11:00 AM

All seems to be working fine since I changed the time for the scheduled sync task. Maybe I was running it at a time when Trakt do housekeeping on the database



#53 Glyde62 OFFLINE  

Glyde62

    Advanced Member

  • Members
  • 269 posts
  • Local time: 08:28 AM

Posted 17 April 2020 - 07:05 PM

Mine started working again after last Synology server update

Sent from my LYA-L09 using Tapatalk





Also tagged with one or more of these keywords: Trakt

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users