Jump to content
Sign in to follow this  
embyzone

https port problem

Recommended Posts

embyzone

Hi All

 

Still working things out coming from Plex.

First thing I wanted was a secure https certificate so I set up a Let's encrypt and a internal reverse proxy pointing to the new server.

 

But! Emby keeps adding the port to my domain, which is included in the domain, 

 

https://domain.com:8920

 

Anyway to tell Emby to not use the port number in the link? (Writing nothing in the external port is a no go)

 

5c6c20d7d23aa_15.jpg

post-427753-0-42668700-1550590139_thumb.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
rbjtech

.. change it under Advanced to 443 - the default SSL port and then it won't matter as https implies 443 anyway..   ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites
embyzone

.. change it under Advanced to 443 - the default SSL port and then it won't matter as https implies 443 anyway..   ;)

 

Yes,  thats is a ok workaround, it will write the 443 but since its default the link works from inside Emby

 

Any other security recommendations? (I have removed user names from login page)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...