Jump to content


Photo

White border around video in Safari web client


  • Please log in to reply
11 replies to this topic

#1 Anon28109 OFFLINE  

Anon28109

    Advanced Member

  • Members
  • 89 posts
  • Local time: 10:15 PM

Posted 18 February 2019 - 05:25 PM

Emby Server version 4 (which is much improved!) introduced a white border around video in the Safari web client. Windowed it's top and bottom, fullscreen it's a thin line on the bottom. See attached screenshots.

 

 

Attached Files



#2 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 121725 posts
  • Local time: 10:15 PM

Posted 18 February 2019 - 06:32 PM

That's strange. @jscoys are you able to reproduce?



#3 AZRichG OFFLINE  

AZRichG

    Advanced Member

  • Members
  • 80 posts
  • Local time: 07:15 PM

Posted 18 February 2019 - 07:54 PM

FWIW- I am not seeing that (playing back locally).

 

I tried hiding and showing favorites bar and others, didn't get that to happen. MacOS Mojave 10.14.3 on a late 2015 iMac. 

 

That is an odd one!



#4 Anon28109 OFFLINE  

Anon28109

    Advanced Member

  • Members
  • 89 posts
  • Local time: 10:15 PM

Posted 18 February 2019 - 10:22 PM

I figured it was Safari being picky, doesn't seem like it'd be hardware-dependent. I shift-reloaded to clear browser cache, no change.

 

If others aren't seeing it I'll dig in and report back.

 

Stats:

2017 Macbook

MacOS: 10.14.3 (latest)

Safari: 12.0.3 (latest)

 

 



#5 Anon28109 OFFLINE  

Anon28109

    Advanced Member

  • Members
  • 89 posts
  • Local time: 10:15 PM

Posted 18 February 2019 - 10:35 PM

Okay I dug in.

 

I deleted the video from those screenshots and I couldn't reproduce the top border problem with any others I checked.

 

The bottom border problem is consistent in all videos. I fixed it by eliminating border-top in the .appfooter class.

 

Hope that's helpful.

 

5c6b6b7b10fcb_ScreenShot20190218at93037P



#6 Anon28109 OFFLINE  

Anon28109

    Advanced Member

  • Members
  • 89 posts
  • Local time: 10:15 PM

Posted 19 February 2019 - 02:27 AM

I reproduced the top border bug. Here I have the html element highlighted, note the top white bar isn't included. Strange!

Attached Files



#7 Anon28109 OFFLINE  

Anon28109

    Advanced Member

  • Members
  • 89 posts
  • Local time: 10:15 PM

Posted 28 February 2019 - 02:17 AM

I reproduced the top border bug with Netflix so that looks like a Safari video problem.

 

The bottom border bug is Emby-specifc though, am I the only one experiencing it?


Edited by Anon28109, 28 February 2019 - 02:18 AM.


#8 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 121725 posts
  • Local time: 10:15 PM

Posted 03 March 2019 - 11:28 PM

Is it only after first playing music that this occurs?



#9 Anon28109 OFFLINE  

Anon28109

    Advanced Member

  • Members
  • 89 posts
  • Local time: 10:15 PM

Posted 11 March 2019 - 02:10 AM

No I've never played music.



#10 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 121725 posts
  • Local time: 10:15 PM

Posted 11 March 2019 - 08:15 PM

Ok I'll keep an eye out for this although after one quick test on my mac book I was not able to reproduce.

#11 Anon28109 OFFLINE  

Anon28109

    Advanced Member

  • Members
  • 89 posts
  • Local time: 10:15 PM

Posted 14 March 2019 - 12:39 AM

If I'm the only one complaining it's probably a me problem. I'll dig in some more, thanks.



#12 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 121725 posts
  • Local time: 10:15 PM

Posted 14 March 2019 - 02:14 AM

Actually i finally chased this down, thanks.


  • Anon28109 likes this




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users