Jump to content


Photo
- - - - -

Photos in subdirectory problem


  • Please log in to reply
23 replies to this topic

#1 section OFFLINE  

section

    Member

  • Members
  • 14 posts
  • Local time: 03:36 PM

Posted 10 February 2019 - 03:05 PM

Hi

Emby is great.

 

But I habe a problem with photos in subdirectories.

 

Using the app everything is fine an I have the preview of the photos an can select them.

 

But with a browser like Firefox or Safari, Photos in subdirectories are corrupted (other photos are shown that are not in the directory !)

 

Photos in the first directory are everytime fine, but not in the subdiretories.

 

Please fix or help.

 

Greg



#2 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 119080 posts
  • Local time: 09:36 AM

Posted 10 February 2019 - 04:11 PM

Hi there, what do you mean by corrupted?



#3 section OFFLINE  

section

    Member

  • Members
  • 14 posts
  • Local time: 03:36 PM

Posted 10 February 2019 - 04:21 PM

Hi,

With corrupted I mean the wrong photos are shown (from another directory).
With app and with browser on IOS it is ok.
But not with firefox or safari on desktop computers .
It is a problem with subdirectories, so the structure is corrupted I think.

#4 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 119080 posts
  • Local time: 09:36 AM

Posted 10 February 2019 - 06:54 PM

Can you please go over an example? thanks.



#5 section OFFLINE  

section

    Member

  • Members
  • 14 posts
  • Local time: 03:36 PM

Posted 11 February 2019 - 01:57 PM

Yes.

Example directory structure
/photos/holiday/pic1a.jpg
/photos/holiday/pic2a.jpg
/photos/holiday/croatia/pic1b.jpg
/photos/holiday/croatia/pic2b.jpg
/phitos/holiday/croatia/pic3b.jpg

The first 2 are fine.
3,4,5 always show pic1b.jpg in the directory to select
This error occurs only in subdirectories like croatia within /photos/holiday
The error only occurs in desktop browsers like safari and firefox.
On iOS it does not occur.
On apps it does not occur

#6 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 119080 posts
  • Local time: 09:36 AM

Posted 11 February 2019 - 03:19 PM

Hi there, can you show a screenshot to demonstrate the issue? thanks.



#7 section OFFLINE  

section

    Member

  • Members
  • 14 posts
  • Local time: 03:36 PM

Posted 11 February 2019 - 03:31 PM

With my description made I can describe it best.
What question remained?

#8 section OFFLINE  

section

    Member

  • Members
  • 14 posts
  • Local time: 03:36 PM

Posted 11 February 2019 - 03:33 PM

/photos/holiday/pic1a.jpg —> pic1a
/photos/holiday/pic2a.jpg. —> pic2a
/photos/holiday/croatia/pic1b.jpg —> pic1b
/photos/holiday/croatia/pic2b.jpg —> pic1b
/phitos/holiday/croatia/pic3b.jpg. —> pic1b

#9 section OFFLINE  

section

    Member

  • Members
  • 14 posts
  • Local time: 03:36 PM

Posted 11 February 2019 - 03:34 PM

Always pic1b even if the other directory is choiced

#10 section OFFLINE  

section

    Member

  • Members
  • 14 posts
  • Local time: 03:36 PM

Posted 11 February 2019 - 03:34 PM

It is a bug to be fixed

I have lifetime licence for emby

#11 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 119080 posts
  • Local time: 09:36 AM

Posted 12 February 2019 - 12:28 AM

/photos/holiday/croatia/pic1b.jpg —> pic1b
/photos/holiday/croatia/pic2b.jpg —> pic1b
/phitos/holiday/croatia/pic3b.jpg. —> pic1b

 

On which screen is this happening?



#12 section OFFLINE  

section

    Member

  • Members
  • 14 posts
  • Local time: 03:36 PM

Posted 12 February 2019 - 01:01 PM

On macos mojave with safari.
On linux with firefox

It is not in iOS with safari.

#13 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 119080 posts
  • Local time: 09:36 AM

Posted 12 February 2019 - 02:43 PM

What screen in the web app?



#14 section OFFLINE  

section

    Member

  • Members
  • 14 posts
  • Local time: 03:36 PM

Posted 12 February 2019 - 03:06 PM

It is in „My media“, then videos and photos, then listed in „directory“
I

#15 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 119080 posts
  • Local time: 09:36 AM

Posted 13 February 2019 - 03:04 PM

Can you try clearing browsing data?



#16 section OFFLINE  

section

    Member

  • Members
  • 14 posts
  • Local time: 03:36 PM

Posted 13 February 2019 - 03:19 PM

I have tried a lot of things, also clearing cache.

If I click on the subdirectory to get all the photos in there, all the subdirectories redirects only to the same directory. That is the bug.
Has to be fixed.

I also tried Windows IE in the meantime. The same again.

Only works on iOS

#17 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 119080 posts
  • Local time: 09:36 AM

Posted 15 February 2019 - 03:01 PM

Have you updated to Emby server 4.0.2?



#18 section OFFLINE  

section

    Member

  • Members
  • 14 posts
  • Local time: 03:36 PM

Posted 15 February 2019 - 06:27 PM

Yes, but the same issue.

I recognized in the meantime this:
If i click on the subdirectory to show the photos in there, it opens another directory (with other photos in there)
This issue is with several subdirectories. So it seems that all the subdirectories have the same content.

With iOS app or IOS Safari all is fine.

#19 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 119080 posts
  • Local time: 09:36 AM

Posted 16 February 2019 - 09:53 PM

What is the url in the browser address bar?



#20 section OFFLINE  

section

    Member

  • Members
  • 14 posts
  • Local time: 03:36 PM

Posted 17 February 2019 - 03:42 PM

with desktop PCs

 

main directory

https://emby.xyz.de/...12fcd7613e6c376

 

then several subdirectories open with

https://emby.xyz.de/...12fcd7613e6c376

 

instead of different parentID each subdirectory chosen

these are correct with iOS Safari interestingly

 

that is the issue

otherwise your emby is great, but this issue is important for me


Edited by section, 17 February 2019 - 03:43 PM.





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users