Jump to content


Photo

EMBY not installing.


  • Please log in to reply
37 replies to this topic

#21 dannieboiz OFFLINE  

dannieboiz

    Advanced Member

  • Members
  • 127 posts
  • Local time: 06:44 PM

Posted 03 March 2019 - 07:52 PM

Does Emby Server show up for installation in the Netgear app store?

 

it's no where to be found 



#22 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 126928 posts
  • Local time: 10:44 PM

Posted 03 March 2019 - 11:43 PM

Then that would suggest it's not compatible with our current package. I'm assuming this is a 64-bit CPU, I'm just having a hard time confirming that.



#23 dannieboiz OFFLINE  

dannieboiz

    Advanced Member

  • Members
  • 127 posts
  • Local time: 06:44 PM

Posted 03 March 2019 - 11:46 PM

It is a 64bit CPU. I had a server that use this same cpu/motherboard

#24 scalyback OFFLINE  

scalyback

    Newbie

  • Members
  • 3 posts
  • Local time: 03:44 AM

Posted 13 March 2019 - 06:49 AM

Some support to install Emby on the ReadyNAS 214 would be nice. It will not install from the store or via an upload.

 

Wrong architecture error for me



#25 r32nj OFFLINE  

r32nj

    Newbie

  • Members
  • 8 posts
  • Local time: 10:44 PM

Posted 07 May 2019 - 10:36 AM

So my EMBY prompted me to install 4.1.1 (I was running 4.0.2) on my ReadyNAS 626X.  So the install failed and now I cannot install the previous version 4.0.2 or even the one in the ReadyNAS app store 3.5.2.

 

I don't know what was done in the 4.1.1 app but it seems to have wrecked the whole install on the ReadyNAS.  I am not a Linux guy so I don't want to have to mess with shell access.  How can I get EMBY working on my ReadyNAS again?

 

Not a happy camper...



#26 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 126928 posts
  • Local time: 10:44 PM

Posted 07 May 2019 - 01:45 PM

So my EMBY prompted me to install 4.1.1 (I was running 4.0.2) on my ReadyNAS 626X.  So the install failed and now I cannot install the previous version 4.0.2 or even the one in the ReadyNAS app store 3.5.2.
 
I don't know what was done in the 4.1.1 app but it seems to have wrecked the whole install on the ReadyNAS.  I am not a Linux guy so I don't want to have to mess with shell access.  How can I get EMBY working on my ReadyNAS again?
 
Not a happy camper...


Hi there, can you please describe the problem in more detail? What exactly did you do?

#27 r32nj OFFLINE  

r32nj

    Newbie

  • Members
  • 8 posts
  • Local time: 10:44 PM

Posted 07 May 2019 - 01:54 PM

I received notice in my client settings screen to download the new update.  I clicked the link and downloaded the ReadyNAS 4.1.1 package from the Emby website.  I "uploaded" the package through my ReadyNAS client and it failed to install.  During this process is uninstalled (partially I assume) the previous  version.  I tried to "upload" 4.1.1 again and it failed.  Then I tried to upload the previous version which also failed.  I tried the version in the ReadyNAS store and it also failed.

 

Hoping you have an easy fix for this or I'm going back to PLEX even though I much prefer the EMBY Roku interface.



#28 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 126928 posts
  • Local time: 10:44 PM

Posted 07 May 2019 - 01:58 PM

What exactly did you download?

#29 r32nj OFFLINE  

r32nj

    Newbie

  • Members
  • 8 posts
  • Local time: 10:44 PM

Posted 07 May 2019 - 02:02 PM

Here is the link from the EMBY site that I downloaded from:

 

https://github.com/M...1.1.0_amd64.deb



#30 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 126928 posts
  • Local time: 10:44 PM

Posted 07 May 2019 - 02:03 PM

Here is the link from the EMBY site that I downloaded from:
 
https://github.com/M...1.1.0_amd64.deb


Ok can you try installing from the Netgear app store?

#31 r32nj OFFLINE  

r32nj

    Newbie

  • Members
  • 8 posts
  • Local time: 10:44 PM

Posted 07 May 2019 - 04:15 PM

I already tried this and it failed as well.



#32 r32nj OFFLINE  

r32nj

    Newbie

  • Members
  • 8 posts
  • Local time: 10:44 PM

Posted 08 May 2019 - 01:04 PM

So no help option available from EMBY support?



#33 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 126928 posts
  • Local time: 10:44 PM

Posted 08 May 2019 - 01:33 PM

What exactly happened when you tried to install from the Netgear app store?

#34 r32nj OFFLINE  

r32nj

    Newbie

  • Members
  • 8 posts
  • Local time: 10:44 PM

Posted 08 May 2019 - 02:25 PM

 5cd31f23cd9e6_error.jpg



#35 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 126928 posts
  • Local time: 10:44 PM

Posted 09 May 2019 - 01:15 PM

When you were downloading the packages manually, what exactly was your process for doing that?



#36 r32nj OFFLINE  

r32nj

    Newbie

  • Members
  • 8 posts
  • Local time: 10:44 PM

Posted 09 May 2019 - 01:42 PM

I sent the link from the EMBY site that I downloaded the package from. I saved to my PC then used my ReadYNAS interface to upload the new package.

I already had the previous package version saved from when I loaded it previously without incident.

Edited by r32nj, 09 May 2019 - 01:43 PM.


#37 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 126928 posts
  • Local time: 10:44 PM

Posted Today, 03:18 PM

In case it might help make a difference, today NetGear has finally approved our 4.1.1 release, so you could try that from the NetGear app store.



#38 r32nj OFFLINE  

r32nj

    Newbie

  • Members
  • 8 posts
  • Local time: 10:44 PM

Posted Today, 03:30 PM

 I just downloaded 4.1.1 from the Netgear ReadyNAS store and tried to install it.  Same error.  The previous Emby install must have hosed up my ReadyNAS.  Still not a happy camper!!!  I would like a solution to this problem.

 

 5ce5a33f7788f_error.jpg






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users