Jump to content


Photo

Emby não roda em Sony Bravia KDL - 48R555C

Sony Bravia KDL - 48R555C

  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1 llck21.filmes OFFLINE  

llck21.filmes

    Newbie

  • Members
  • 5 posts
  • Local time: 11:50 AM
  • LocationMangueira, Rio de Janeiro - Brasil

Posted 08 February 2019 - 04:25 PM

Boa tarde!

gente estou com o seguinte problema;
tenho uma sony bravia modelo kdl - 48R555C e ela não roda de maneira nenhuma o emby!

Tendo em visata que ela é uma smatr tv que não possui S.O. ela teria que rodar utilizando os recursos da rede!

um software concorrente ela roda normalmente! Mas quando vou rodar o Emby ela trava e é necessário desligar o equipamento por completo, até remover da tomada para que ela volte a funcionar!

Meu emby esta hospedado em um Freenas (hoje atualizado pra versão 11.2-STABLE, porém, ele foi totalmente instalado e configurado  na versão 9.10-STABLE) juntamente com o concorrente, tendo em vista que os dois funcionam via browser e aplicativos perfeitamente, porém, somente o emby não funciona na sony bravia!

 

Os serviços estão atualizados e rodando o meu emby esta até configurado para acesso externo e funcionando bem na mediada do possível (velocidade de acesso, pois, só tenho 5Mb para acessar externamente, mas, isso não vem ao caso);

Alguém já teve este tipo de problema?



#2 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 119080 posts
  • Local time: 09:50 AM

Posted 10 February 2019 - 10:53 PM

Hi there, what app are you trying to play with on the TV, is it Dlna?



#3 llck21.filmes OFFLINE  

llck21.filmes

    Newbie

  • Members
  • 5 posts
  • Local time: 11:50 AM
  • LocationMangueira, Rio de Janeiro - Brasil

Posted 13 February 2019 - 07:12 PM

Hi there, what app are you trying to play with on the TV, is it Dlna?

Hi!

Thankful for your attention.

This is the following TV is not dlna, I am using the feature that lets me access via data network, type, the tv me the option to access via network it has no operating system, it is a model before installing the systems!

The following happens to me I access the media guide, videos and I search the accessible devices!

they appear the available ones in the network of which Emby is one of them only that every time that I try to access it it locks the tv and I have to restrain it!

Soon at the beginning I formatted the freenas server several times thinking it was something of the same, but when I installed the software of the concurrent it worked normally!



#4 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 119080 posts
  • Local time: 09:50 AM

Posted 14 February 2019 - 02:17 PM

Can you please attach the emby server log? thanks !



#5 llck21.filmes OFFLINE  

llck21.filmes

    Newbie

  • Members
  • 5 posts
  • Local time: 11:50 AM
  • LocationMangueira, Rio de Janeiro - Brasil

Posted 15 February 2019 - 12:04 PM

OK!

I will rehab on tv to be able to generate log of the attempts for your analysis!



#6 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 119080 posts
  • Local time: 09:50 AM

Posted 16 February 2019 - 05:32 PM

Thanks !



#7 llck21.filmes OFFLINE  

llck21.filmes

    Newbie

  • Members
  • 5 posts
  • Local time: 11:50 AM
  • LocationMangueira, Rio de Janeiro - Brasil

Posted 17 February 2019 - 10:49 PM

My friend Luke, I'm not able to attach the log file in any way in the post how can I send this thing for analysis?






1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users