Jump to content

Convert Media Failed


Kimballslice1890
 Share

Recommended Posts

Kimballslice1890

After updating to the latest emby server, I have an alert saying convert media failed. Here is the content of that error:

 

Exception of type 'SQLitePCL.pretty.SQLiteException' was thrown.
at SQLitePCL.pretty.SQLiteException.CheckOk(sqlite3 db, Int32 rc)
at SQLitePCL.pretty.SQLiteDatabaseConnection.PrepareStatement(String sql, String& tail)
at SQLitePCL.pretty.DatabaseConnection.PrepareStatement(IDatabaseConnection This, String sql)
at System.Linq.Enumerable.SelectEnumerableIterator`2.MoveNext()
at System.Linq.Enumerable.TryGetFirst[TSource](IEnumerable`1 source, Boolean& found)
at System.Linq.Enumerable.First[TSource](IEnumerable`1 source)
at Emby.Sqlite.BaseSqliteRepository.CreateConnection(Boolean isReadOnly)
at Emby.Server.Sync.SyncRepository.GetJobs(SyncJobQuery query)
at Emby.Server.Sync.SyncJobProcessor.EnsureSyncJobItems(String targetId, CancellationToken cancellationToken)
at Emby.Server.Sync.SyncJobProcessor.Sync(IProgress`1 progress, CancellationToken cancellationToken)
at Emby.Server.Sync.SyncConvertScheduledTask.Execute(CancellationToken cancellationToken, IProgress`1 progress)
at Emby.Server.Implementations.ScheduledTasks.ScheduledTaskWorker.ExecuteInternal(TaskOptions options)

 

 

is this an issue that will impact my experience or server?

Edited by mtait4893
Link to comment
Share on other sites

Kimballslice1890

when it was restarting to upgrade it said in my browser that it was building the database and to check back. after a few minutes the server was functioning again. The library scan finished about 5 minutes ago.

Link to comment
Share on other sites

Is the convert scheduled task still failing now? if so then please attach the complete emby server log. thanks.

Link to comment
Share on other sites

Kimballslice1890

I have not gotten anymore errors after that initial one immediately following the update. Should I still post logs?

Link to comment
Share on other sites

No that's ok. I'm assuming it was something that happened prior to the first scan completing. Let us know if it happens again. Thanks !

Link to comment
Share on other sites

Kimballslice1890

I think everything is okay now. Hasn't happened again. I restarted the host machine which required me restarting the Emby VM and when it came back up it did another database rebuild and the error didn't come back up. Thanks for the help!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...