Jump to content


Photo

No "Continue Watching" in my home screen


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 bradw4248 OFFLINE  

bradw4248

    Newbie

  • Members
  • 4 posts
  • Local time: 01:03 AM

Posted 11 January 2019 - 04:45 PM

Been playing around with emby and my server the last few days, upgraded to premier member today.

 

Noticed that not matter what I do, I can not get the "Continue watching" to work. My library is only my movies and shows so don't have much. 

 

I have tried changing configure of it several times, rebooted and even shut down server. Restarted NAS several times and devices. This is across the board on all my devices. (PC/Web, Nvidia Shield and Android)

 

Not sure where I am going wrong. Thanks.



#2 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 127151 posts
  • Local time: 03:03 AM

Posted 11 January 2019 - 05:54 PM

Hi there, have you tried watching a movie halfway through and then stopping?



#3 bradw4248 OFFLINE  

bradw4248

    Newbie

  • Members
  • 4 posts
  • Local time: 01:03 AM

Posted 11 January 2019 - 05:59 PM

I have...So I randomly fixed it....

 

I cleared out all of my previous settings, restarted the server, put in all the settings I wanted and then restarted it again....pooof worked.

 

Thanks for your reply



#4 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 127151 posts
  • Local time: 03:03 AM

Posted 12 January 2019 - 01:11 PM

Thanks for the feedback.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users