Jump to content


Photo

New Roku version 3.0.128 messing up queue

queue

  • Please log in to reply
8 replies to this topic

#1 JXL2112 OFFLINE  

JXL2112

    Advanced Member

  • Members
  • 69 posts
  • Local time: 05:56 AM

Posted 15 December 2018 - 02:04 AM

​Everything was working fine with 111 then after Roku updated the Emby app to 128 the queue does not play albums in their natural order. I don't have shuffle on and I've repeated this test several times. It's really annoying!

Anyway to downgrade back to 111?



#2 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 136081 posts
  • Local time: 07:56 AM

Posted 15 December 2018 - 02:07 AM

Hi there, can you please discuss an example?



#3 JXL2112 OFFLINE  

JXL2112

    Advanced Member

  • Members
  • 69 posts
  • Local time: 05:56 AM

Posted 15 December 2018 - 02:12 AM

Find an Album, it has 14 songs listed to the right in proper order, then click the "play all" button and it's sent to the queue which then alters the order. Always the same way too. 



#4 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 136081 posts
  • Local time: 07:56 AM

Posted 15 December 2018 - 02:13 AM

Are the tracks displayed in the correct order? What version of Emby Server?



#5 JXL2112 OFFLINE  

JXL2112

    Advanced Member

  • Members
  • 69 posts
  • Local time: 05:56 AM

Posted 15 December 2018 - 02:17 AM

Are the tracks displayed in the correct order? What version of Emby Server?

 

Oh wait on the right side the order is correct but when added to the queue (at the bottom) the order is changed.  

 

Last stable version of Emby. ( Public: v3.5.3 (2018/09/20) )


Edited by JXL2112, 15 December 2018 - 02:26 AM.


#6 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 136081 posts
  • Local time: 07:56 AM

Posted 15 December 2018 - 02:26 AM

Thanks, we'll look into this. @speechles



#7 speechles OFFLINE  

speechles

    Advanced Member

  • App Developer
  • 5281 posts
  • Local time: 04:56 AM

Posted 15 December 2018 - 02:52 AM

Yeah I can dive into this more tomorrow indeed. I believe I already know what the issue is but I can throw it up on the issue tracker in the meantime until it is fixed.



#8 JXL2112 OFFLINE  

JXL2112

    Advanced Member

  • Members
  • 69 posts
  • Local time: 05:56 AM

Posted 20 December 2018 - 06:46 PM

​I tried the beta version .131 last night and it has the same problem. Any fix on this coming soon?

Can I downgrade back to version .111 ?



#9 speechles OFFLINE  

speechles

    Advanced Member

  • App Developer
  • 5281 posts
  • Local time: 04:56 AM

Posted 20 December 2018 - 06:51 PM

I know what is causing this. I had a fix but it was incomplete. I need to fix it to understand the difference between pressing "PlayAll" and pressing the play button of the Roku remote directly on the Album. I can put some work in on this today.


Edited by speechles, 20 December 2018 - 06:53 PM.






Also tagged with one or more of these keywords: queue

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users