Jump to content

Hoe meld je een probleem?


AlwinHummels

Recommended Posts

AlwinHummels

Deze gemeenschap is hier om u te helpen. De beste manier om hulp te krijgen is om een ​​nieuw onderwerp te starten en de volgende informatie te vermelden:
 

 • Het versienummer van de toepassing die u gebruikt, evenals de server.
   
 • Vertel ons wat u heeft gedaan en hoe het systeem reageerde. 'Het werkte niet' of 'het crashte' zegt ons niet zo veel. Wat is er precies gebeurd? Kreeg u een melding? Wat was deze melding? Schermafbeeldingen zijn uiterst behulpzaam.
   
 • Een log bestand van de tijd dat het probleem zich heeft voorgedaan. Server logs zijn te vinden in:
%Appdata%\MediaBrowser-Server\logs


MB Classic (inclusief configurator) logs zijn te vinden in:
 

\ProgramData\MediaBrowser-Classic\logs
 • Ook bij afspeel problemen met streaming apps (niet MBC) plaats alles wat ffmpeg gevonden heeft met de server logs in dezelfde map

 

 • Wanneer je een crash hebt gehad in MBC/WMC, hebben we de .Net fout van de Windows Event Log nodig zoals hier wordt uitgelegd.

   
 • Wanneer je een probleem hebt met de installatie, kunnen de logboeken gevonden worden in:
   
%Appdata%\MediaBrowser-InstallLogs\

Hoe post je je Logbestanden

Gebruik bij het posten de volledige editor, je kunt daar het logboek toevoegen aan uw bericht door te klikken op 'Choose Files' onder de editor venster. Wanneer je het "Attach Files" gebied onder de editor niet ziet, zorg er dan voor dat je in de volledige editor staat - klik op 'more reply options' (als het gaat om het plaatsen van een reactie) of de 'use full editor' (Wanneer het gaat om een nieuw onderwerp). Zip-bestanden zijn toegestaan, maar hebben niet de voorkeur - gebuik a.u.b. alleen zip logbestanden wanneer je een bestandsgrootte waarschuwing hebt ontvangen.

Als alternatief kun je je log-bestand uploaden naar Paste2 of een Dropbox-account en vervolgens de link plaatsen in je onderwerp door de tekst te markeren en vervolgens te klikken op de "Link" knop in de werkbalk.

Plaats de log teksten nooit direct in je bericht, maar gebruik 1 van de 2 bovenstaande methoden.

 

Wacht vervolgens a.u.b. geduldig af, we doen ons uiterste best je zo snel mogelijk te helpen, maar zijn niet 24/7 aanwezig.

 • Like 1
Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
 • Create New...