Jump to content


Photo
- - - - -

Subtitle doesn't appears


  • Please log in to reply
28 replies to this topic

#1 notkaa OFFLINE  

notkaa

    Advanced Member

  • Members
  • 40 posts
  • Local time: 04:37 AM
  • LocationFrance

Posted 02 November 2018 - 05:41 AM

Since the last update, the subtitle doesn't appears in Webapp (tested in Safari 12, Firefox, and Chrome), ok in iOS app.

Thank's for the help

 

Attached Files



#2 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 124603 posts
  • Local time: 10:37 PM

Posted 02 November 2018 - 09:46 AM

Hi, can you please discuss an example?



#3 notkaa OFFLINE  

notkaa

    Advanced Member

  • Members
  • 40 posts
  • Local time: 04:37 AM
  • LocationFrance

Posted 02 November 2018 - 10:46 AM

Yes I'm here for that, what do you need ?



#4 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 124603 posts
  • Local time: 10:37 PM

Posted 02 November 2018 - 12:22 PM

Can you provide some discussion of an example? thanks.



#5 notkaa OFFLINE  

notkaa

    Advanced Member

  • Members
  • 40 posts
  • Local time: 04:37 AM
  • LocationFrance

Posted 03 November 2018 - 05:42 AM

Here you have a discussion in the movie Ex Machina with subtitle on :

https://framabin.org... ueR0kz h6vrcg=

 

I've made a screen capture, the only way is to have a srt subtitle in the directory :

https://framadrop.or...c6DDwKj7yD7waQ=

 

Information about the media :

https://framadrop.or...WHKtmKDeL5HJlI=

 

I've test with another movie, another browser and same trouble



#6 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 124603 posts
  • Local time: 10:37 PM

Posted 03 November 2018 - 01:46 PM

Hi, can you attach directly to the forum? I've never heard of that website before and I'm not sure it is safe to click those links. Thanks.



#7 notkaa OFFLINE  

notkaa

    Advanced Member

  • Members
  • 40 posts
  • Local time: 04:37 AM
  • LocationFrance

Posted 03 November 2018 - 02:30 PM

ok if you want (btw that website is a french website who give open source and free service like google)

5bdde85098a7b_test_subtile.jpg

 

 

 

2018-11-03 10:13:49.866 Info App: User policy for Rv 🔪. EnablePlaybackRemuxing: True EnableVideoPlaybackTranscoding: True EnableAudioPlaybackTranscoding: True
2018-11-03 10:13:49.866 Info App: Profile: Unknown Profile, Path: /share/Multimedia/Adultes/Films/Ex Machina (2015)/Ex Machina (2015) 1080p.m4v, isEligibleForDirectPlay: True, isEligibleForDirectStream: True
2018-11-03 10:13:49.867 Info App: Profile: Unknown Profile, Path: /share/Multimedia/Adultes/Films/Ex Machina (2015)/Ex Machina (2015) 1080p.m4v, isEligibleForDirectPlay: True, isEligibleForDirectStream: True
2018-11-03 10:13:49.867 Info App: Profile: Unknown Profile, Path: /share/Multimedia/Adultes/Films/Ex Machina (2015)/Ex Machina (2015) 1080p.m4v, isEligibleForDirectPlay: True, isEligibleForDirectStream: True
2018-11-03 10:13:49.869 Info HttpServer: HTTP Response 200 to 192.168.0.32. Time: 11ms. http://192.168.0.2:8...trate=140000000
2018-11-03 10:13:49.930 Info HttpServer: HTTP Response 200 to 192.168.0.32. Time: 105ms. http://192.168.0.2:8...580c&quality=90
2018-11-03 10:13:50.040 Info HttpServer: HTTP Response 200 to 192.168.0.32. Time: 214ms. http://192.168.0.2:8...eeff&quality=90
2018-11-03 10:13:50.224 Info HttpServer: HTTP Response 200 to 192.168.0.32. Time: 398ms. http://192.168.0.2:8...03b8&quality=90
2018-11-03 10:13:50.335 Info HttpServer: HTTP GET http://192.168.0.2:8...fbbaa0b7a1d6d1a. UserAgent: Mozilla/5.0 (Macintosh; Intel Mac OS X 10_13_6) AppleWebKit/605.1.15 (KHTML, like Gecko) Version/12.0.1 Safari/605.1.15
2018-11-03 10:13:50.337 Info HttpServer: HTTP Response 200 to 192.168.0.32. Time: 2ms. http://192.168.0.2:8...fbbaa0b7a1d6d1a
2018-11-03 10:13:51.935 Info HttpServer: HTTP GET http://192.168.0.2:8...fbbaa0b7a1d6d1a. UserAgent: Mozilla/5.0 (Macintosh; Intel Mac OS X 10_13_6) AppleWebKit/605.1.15 (KHTML, like Gecko) Version/12.0.1 Safari/605.1.15
2018-11-03 10:13:51.938 Info HttpServer: HTTP Response 200 to 192.168.0.32. Time: 2ms. http://192.168.0.2:8...fbbaa0b7a1d6d1a
2018-11-03 10:13:52.534 Info HttpServer: HTTP GET http://192.168.0.2:8...thinSeconds=960. UserAgent: Mozilla/5.0 (Macintosh; Intel Mac OS X 10_13_6) AppleWebKit/605.1.15 (KHTML, like Gecko) Version/12.0.1 Safari/605.1.15
2018-11-03 10:13:52.534 Info HttpServer: HTTP GET http://192.168.0.2:8.../ScheduledTasks. UserAgent: Mozilla/5.0 (Macintosh; Intel Mac OS X 10_13_6) AppleWebKit/605.1.15 (KHTML, like Gecko) Version/12.0.1 Safari/605.1.15
2018-11-03 10:13:52.540 Info HttpServer: HTTP Response 200 to 192.168.0.32. Time: 7ms. http://192.168.0.2:8.../ScheduledTasks
2018-11-03 10:13:52.541 Info HttpServer: HTTP Response 200 to 192.168.0.32. Time: 7ms. http://192.168.0.2:8...thinSeconds=960
2018-11-03 10:13:52.544 Info HttpServer: HTTP GET http://192.168.0.2:8...mby/System/Info. UserAgent: Mozilla/5.0 (Macintosh; Intel Mac OS X 10_13_6) AppleWebKit/605.1.15 (KHTML, like Gecko) Version/12.0.1 Safari/605.1.15
2018-11-03 10:13:52.544 Info HttpServer: HTTP GET http://192.168.0.2:8...&hasUserId=true. UserAgent: Mozilla/5.0 (Macintosh; Intel Mac OS X 10_13_6) AppleWebKit/605.1.15 (KHTML, like Gecko) Version/12.0.1 Safari/605.1.15
2018-11-03 10:13:52.545 Info HttpServer: HTTP GET http://192.168.0.2:8...Index=0&Limit=4. UserAgent: Mozilla/5.0 (Macintosh; Intel Mac OS X 10_13_6) AppleWebKit/605.1.15 (KHTML, like Gecko) Version/12.0.1 Safari/605.1.15
2018-11-03 10:13:52.545 Info HttpServer: HTTP GET http://192.168.0.2:8...hasUserId=false. UserAgent: Mozilla/5.0 (Macintosh; Intel Mac OS X 10_13_6) AppleWebKit/605.1.15 (KHTML, like Gecko) Version/12.0.1 Safari/605.1.15
2018-11-03 10:13:52.546 Info HttpServer: HTTP GET http://192.168.0.2:8...,Thumb,Backdrop. UserAgent: Mozilla/5.0 (Macintosh; Intel Mac OS X 10_13_6) AppleWebKit/605.1.15 (KHTML, like Gecko) Version/12.0.1 Safari/605.1.15
2018-11-03 10:13:52.546 Info HttpServer: HTTP Response 200 to 192.168.0.32. Time: 2ms. http://192.168.0.2:8...mby/System/Info
2018-11-03 10:13:52.546 Info HttpServer: HTTP GET http://192.168.0.2:8...InMainMenu=true. UserAgent: Mozilla/5.0 (Macintosh; Intel Mac OS X 10_13_6) AppleWebKit/605.1.15 (KHTML, like Gecko) Version/12.0.1 Safari/605.1.15
2018-11-03 10:13:52.547 Info HttpServer: HTTP Response 200 to 192.168.0.32. Time: 1ms. http://192.168.0.2:8...InMainMenu=true
2018-11-03 10:13:52.548 Info HttpServer: HTTP Response 200 to 192.168.0.32. Time: 2ms. http://192.168.0.2:8...,Thumb,Backdrop
2018-11-03 10:13:52.553 Info HttpServer: HTTP Response 200 to 192.168.0.32. Time: 9ms. http://192.168.0.2:8...&hasUserId=true
2018-11-03 10:13:52.557 Info HttpServer: HTTP Response 200 to 192.168.0.32. Time: 12ms. http://192.168.0.2:8...hasUserId=false
2018-11-03 10:13:52.564 Info HttpServer: HTTP GET http://192.168.0.2:8...t=48&quality=90. UserAgent: Mozilla/5.0 (Macintosh; Intel Mac OS X 10_13_6) AppleWebKit/605.1.15 (KHTML, like Gecko) Version/12.0.1 Safari/605.1.15
2018-11-03 10:13:52.570 Info HttpServer: HTTP GET http://192.168.0.2:8...t=80&quality=90. UserAgent: Mozilla/5.0 (Macintosh; Intel Mac OS X 10_13_6) AppleWebKit/605.1.15 (KHTML, like Gecko) Version/12.0.1 Safari/605.1.15
2018-11-03 10:13:52.572 Info HttpServer: HTTP Response 200 to 192.168.0.32. Time: 2ms. http://192.168.0.2:8...t=80&quality=90
2018-11-03 10:13:52.596 Info HttpServer: HTTP Response 200 to 192.168.0.32. Time: 51ms. http://192.168.0.2:8...Index=0&Limit=4
2018-11-03 10:13:52.618 Info HttpServer: HTTP Response 200 to 192.168.0.32. Time: 54ms. http://192.168.0.2:8...t=48&quality=90
2018-11-03 10:14:03.665 Info HttpServer: HTTP GET http://192.168.0.2:8...fbbaa0b7a1d6d1a. UserAgent: Mozilla/5.0 (Macintosh; Intel Mac OS X 10_13_6) AppleWebKit/605.1.15 (KHTML, like Gecko) Version/12.0.1 Safari/605.1.15
2018-11-03 10:14:03.672 Info HttpServer: HTTP Response 200 to 192.168.0.32. Time: 7ms. http://192.168.0.2:8...fbbaa0b7a1d6d1a
2018-11-03 10:14:03.903 Info HttpServer: HTTP GET http://192.168.0.2:8...mby/System/Logs. UserAgent: Mozilla/5.0 (Macintosh; Intel Mac OS X 10_13_6) AppleWebKit/605.1.15 (KHTML, like Gecko) Version/12.0.1 Safari/605.1.15
2018-11-03 10:14:03.903 Info HttpServer: HTTP GET http://192.168.0.2:8...m/Configuration. UserAgent: Mozilla/5.0 (Macintosh; Intel Mac OS X 10_13_6) AppleWebKit/605.1.15 (KHTML, like Gecko) Version/12.0.1 Safari/605.1.15
2018-11-03 10:14:03.906 Info HttpServer: HTTP Response 200 to 192.168.0.32. Time: 2ms. http://192.168.0.2:8...m/Configuration
2018-11-03 10:14:03.906 Info HttpServer: HTTP Response 200 to 192.168.0.32. Time: 3ms. http://192.168.0.2:8...mby/System/Logs
2018-11-03 10:15:05.135 Info HttpServer: HTTP GET http://192.168.0.2:8...=embyserver.txt. UserAgent: Mozilla/5.0 (Macintosh; Intel Mac OS X 10_13_6) AppleWebKit/605.1.15 (KHTML, like Gecko) Version/12.0.1 Safari/605.1.15

 

https://youtu.be/YYMInG8pQZg



#8 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 124603 posts
  • Local time: 10:37 PM

Posted 12 November 2018 - 06:23 PM

Hi, can you try the external subtitles? Thanks !



#9 notkaa OFFLINE  

notkaa

    Advanced Member

  • Members
  • 40 posts
  • Local time: 04:37 AM
  • LocationFrance

Posted 14 November 2018 - 09:59 AM

as attach file

Attached Files



#10 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 124603 posts
  • Local time: 10:37 PM

Posted 16 November 2018 - 05:03 PM

So the external subtitles worked?



#11 notkaa OFFLINE  

notkaa

    Advanced Member

  • Members
  • 40 posts
  • Local time: 04:37 AM
  • LocationFrance

Posted 17 November 2018 - 09:19 AM

Yes but not the embedded subtitle, I never have error with these movies. Suddenly it doesn't work



#12 notkaa OFFLINE  

notkaa

    Advanced Member

  • Members
  • 40 posts
  • Local time: 04:37 AM
  • LocationFrance

Posted 28 November 2018 - 03:15 PM

Nobody else have this trouble ?

What can I do to resolve it. I've test with different browser, different movies...

External sub ok but nothing else.

 

on apple Tv ok, on iOS app ok only web app doesn't work

 

please help



#13 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 124603 posts
  • Local time: 10:37 PM

Posted 29 November 2018 - 05:58 PM

What's happening is web browsers do not support embedded subtitles, therefore the server is extracting the subtitles on the fly and sending them to the browser as text.

 

However in your case, the extraction is taking so long on your system that you're never seeing the subtitles. Try external .srt subtitles, I think you will have a much better experience with those. Thanks.



#14 JBX OFFLINE  

JBX

    Advanced Member

  • Members
  • 42 posts
  • Local time: 03:37 AM

Posted 13 December 2018 - 06:23 AM

I have the same problem with embedded subtitles. I think is has to do with the m4v extension.

See https://emby.media/c...os-not-playing/



#15 notkaa OFFLINE  

notkaa

    Advanced Member

  • Members
  • 40 posts
  • Local time: 04:37 AM
  • LocationFrance

Posted 13 December 2018 - 06:52 AM

I have only this problem on web app, other devices works fine.

This append with the last update of the server on my QNAP



#16 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 124603 posts
  • Local time: 10:37 PM

Posted 14 December 2018 - 04:37 PM

It's because other devices support the embedded subtitles natively without extraction. Web browsers do not support that, so we extract on the fly. But it looks like on your server the extraction is just too slow. We will continue to explore more possible techniques. Thanks.



#17 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 124603 posts
  • Local time: 10:37 PM

Posted 30 December 2018 - 05:03 PM

Improved subtitle performance is coming:

https://emby.media/c...title-delivery/



#18 notkaa OFFLINE  

notkaa

    Advanced Member

  • Members
  • 40 posts
  • Local time: 04:37 AM
  • LocationFrance

Posted 02 January 2019 - 05:14 AM

Sounds good !!

 

Happy new year Luke



#19 notkaa OFFLINE  

notkaa

    Advanced Member

  • Members
  • 40 posts
  • Local time: 04:37 AM
  • LocationFrance

Posted 20 January 2019 - 01:36 PM

Since the last server update, no more trouble !

thanks, Emby's dev are amazing



#20 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 124603 posts
  • Local time: 10:37 PM

Posted 20 January 2019 - 01:37 PM

Thanks for the feedback !






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users