Jump to content

Library image display issue


abescalamis
 Share

Go to solution Solved by sualfred,

Recommended Posts

abescalamis

When I add an image to a library in my Emby server, Kodi displays it but is zoom in and doesn't show correctly. Do you guys know any trick to fix this?

Link to comment
Share on other sites

sualfred

Which skin?

What kind of image/library? You mean the homephotos/videos stuff?

 

Please add a screenshot.

Edited by sualfred
Link to comment
Share on other sites

  • Solution
sualfred

For other reasons I have to scale them.

 

Recreate the image with 450x252 pixel and everthing is fine on the web gui and in Kodi.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

abescalamis

For other reasons I have to scale them.

 

Recreate the image with 450x252 pixel and everthing is fine on the web gui and in Kodi.

 

 

I resized the images, but how do I make kodi to refresh to the new resize images?

Link to comment
Share on other sites

sualfred

Kodi has a internal texture caching. It's possible that you have to delete your textures.db file, but this will also delete all other cached images. Or you wait 1-3 days. I dunno remember how long it takes, but should be something between this time frame.

Edited by sualfred
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Hi, 
my TV show library does not show any fanart at all.. 
I've them exactly as I have my other movies, separated in folders per episode. How do I get the fanart to show for Tv Shows also? 

 

https://anonfile.com/heq1a5kbb4/Untitled_png - server side

 

https://anonfile.com/yfq3adkabb/Untitled2_png - client side

Edited by bowe
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...