Jump to content

MP3 track with embedded cover


EduardoSantos
 Share

Recommended Posts

EduardoSantos

This is kind of weird...

 

This MP3 track is being detected with wrong time signature by Emby.

When Emby plays it will stop streaming it just 3 seconds after begining.

 

If I remove the cover image using MP3Tag, Emby scans ok and plays ok.

If I insert the image back using MP3Tag, Emby scans it wrongfully again.

 

Every other player I tested (e.g.: VLC and Groove) plays the track ok with or without the embedded image.

 

Shall I provide the track? Server logs?

Link to comment
Share on other sites

EduardoSantos

Just tested the MP3 track on other two servers.

Emby can't detect the time signature on none of them.

 

Also I did check the file by using "Checkmate MP3 Checker" and it says the file is ok.

Link to comment
Share on other sites

EduardoSantos

Track gets wrong lenght on Emby's database as you can see on the attached image.

Also, when trying to play it:
- The sound is weird 

- Emby will stop casting at 9 seconds.

 

5b8efcdfbb87a_Capturar.jpg

 

The first track has no embedded image and the second one has the cover image embedded.
Almost all my tracks have embedded cover images but this occurs only on this track.

Edited by EduardoSantos
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Ok yes i can reproduce. That's the runtime coming from ffprobe. I verified it using the ffprobe command line so there might not be much we can do about this one file.

Link to comment
Share on other sites

Thanks anyway!

 

Should I direct my problem to the FFmpeg forum?

Or would you guess this is actually a MP3Tag error?

Edited by EduardoSantos
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...