Jump to content

video transcode help


Mozy
 Share

Recommended Posts

Hi All,

 

I am having trouble getting my media to stream to my iOS mobile app. I can see the library, and when I hit play I only get a black screen.

 

I've reinstalled MBT, and the codecs it comes with. My files are primarily .mp4.

 

Thanks to anyones ideas!

Edited by Mozy
Link to comment
Share on other sites

Thanks for the link tomk67.

I was wondering if my ffmpeg was the issue.

 

Looks like there is no work around yet, and we have to wait for a fix?

 

Is anyone else having streaming issues using mobile?

Edited by Mozy
Link to comment
Share on other sites

foghat

Make sure whatever you are trying to play has a duration. If it says the duration is 0 minutes it will not play on the mobile app. You need to refresh the item(s) on the server.

Link to comment
Share on other sites

Thanks for the reply foghat.

 

I have durations across all files, seems something else is the problem.

 

Any other ideas out there?

Link to comment
Share on other sites

foghat

You will probably need to post a log. Do the files play when you try from the Server (MBT has nothing to do with this)?

 

When you try play from app:

- does ffmpeg.exe launch on server (check task manager)?

- on the server Dashboard does it show you are playing something from ios?

Link to comment
Share on other sites

Tikuf

@@Mozy I posted a work around for tomk67 (check link tom posted)

but without logs I don't know it it is the same issue

Link to comment
Share on other sites

darwindeeds

Please share your logs. mp4 files should play without any issues. The only known issue that I'm aware of is with the dvd rip playback.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...