Jump to content


Photo

Iso playback not working even on browser

iso nas synology playback

Best Answer Luke , 21 June 2018 - 06:41 PM

Hi there, ISO playback in the browser is only experimental. You saw the warning about that, right? It's not something we consider fully supported. For the best experience possible please consider converting to mkv.

 

We will do our best to help if you can please see how to report a media playback issue. Thanks.

Go to the full post


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 lamaeldo OFFLINE  

lamaeldo

    Newbie

  • Members
  • 1 posts
  • Local time: 08:30 AM

Posted 21 June 2018 - 05:43 PM

Hi,

I just uploaded to my emby server some isos of my DVDs, they are identified in the gallery, but when i click on play, nothing shows up. I'm using the latest version of emby server with all the default emby plugins (so far...) on a synology NAS. Can anyone help

Cheers



#2 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 156950 posts
  • Local time: 02:30 AM

Posted 21 June 2018 - 06:41 PM   Best Answer

Hi there, ISO playback in the browser is only experimental. You saw the warning about that, right? It's not something we consider fully supported. For the best experience possible please consider converting to mkv.

 

We will do our best to help if you can please see how to report a media playback issue. Thanks.


  • lamaeldo likes this





Also tagged with one or more of these keywords: iso, nas, synology, playback

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users