Jump to content
Sign in to follow this  
arrbee99

Old TV Channels

Recommended Posts

arrbee99

So in connection with trying to speed up NextPVR, thought I'd chuck everything out of Live TV and start again. So out went NPVR plugin, MediaPortal plugin, built in Hauppauge tuning and IPTV. Restarted the server (frequently).

 

Went to the NextPVR app and added IPTV to the dvb-s stuff already there. Generally in NextPVR app dvb-s and iptv work pretty well.

 

Re-installed the NextPVR plugin in Emby, restarted the server, updated the guide but all the old IPTV channels are still in the guide, the old dvb-s ones are removed and non of the new stuff added. So guide has lots of channels with nothing in them. Also no LiveTV showing up in the home screen as a separate section (under Continue Watching or wherever it was). Reinstalled the Emby beta from the website. Still the same.

 

It seems to be referring to that old stuff and guess its stopping access to the new stuff somehow. Any ideas please.

 

These might be useful...

embyserver-63664666862.txt

embyserver-63664672937.txt

embyserver-63664673384.txt

embyserver.txt

Share this post


Link to post
Share on other sites
Luke

Try restarting the app that you're testing from.

Share this post


Link to post
Share on other sites
arrbee99

Just upgraded to beta server .16, downloaded and installed (hence restarted) from the Web. reran scheduled tasks (guide refresh and others), still get the same. This is in Chrome, same machine as server...

 

nothing set up here...

 

5b244669d60a8_EmbyNextPVRoldchannels1.jp

 

just this...

 

5b24467f43cdf_EmbyNextPVRoldchannels2.jp

 

old channels from previous guide that were removed...

 

5b24468f033f3_EmbyNextPVRoldchannels3.jp

 

no sign of live tv...

 

5b2446a397726_EmbyNextPVRoldchannels4.jp

Share this post


Link to post
Share on other sites
arrbee99

Under Emby-Server\metadata\livetv I see it created a lot of files, but they're all empty. Don't know if thats relevant...

 

5b2452eb02360_EmbyNextPVRoldchannels5.jp

Share this post


Link to post
Share on other sites
arrbee99

This is fixed after Luke pointed out I needed to update the 'NextPVR base url' in the plugin to match the one given in the server dashboard home page.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Luke

Well done.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...