Jump to content
Sign in to follow this  
hd4fun

Play on - MB classic - doesn't work with multiple media

Recommended Posts

hd4fun

I use a tablet - a fire tablet to browse media and then select to play on my MB classic player

 

If the movie has multiple versions - it will only play the first one in the list even though another is selected

 

this isn't specific to a particular version of emby server - it may have just been missed until now ?

 

emby server: 3.3.1.5

emby for android ver 3.8.3.4 ?

 

actually if you select to play on WMC classic

it doesn't give you the chance to chose the edition to play

Edited by hd4fun

Share this post


Link to post
Share on other sites
Luke

This app hasn't implemented multi-version support yet.

Share this post


Link to post
Share on other sites
hd4fun

I didn't think so

just wasn't sure how aware you were or even if it's planned to be added

 

thanks

 

ps great feature being able to choose the version

Share this post


Link to post
Share on other sites
Luke

@@ebr can comment on that, thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites
ebr

Correct, EMC does not understand multiple versions.  Honestly, this is a pretty complicated feature that may significantly impact the application so I cannot promise when or if it will get implemented here.  Sorry.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Volfan6415

I am not able to remote play at all anymore. My Emby classic instance does not show up as a possible play on destination. Has this been disabled or is there something wrong with my setup?

 

 

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk

Share this post


Link to post
Share on other sites
Luke

It hasn't been disabled, but for right now it is a known issue EMC and the new server release. We can look at resolving it in an upcoming server update. Thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Volfan6415

@@Luke thanks for the response hopefully this is something that can be fixed very soon as this was a feature that was very useful.

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk

Share this post


Link to post
Share on other sites
Luke

Thanks for the feedback.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...