Jump to content


Photo

Info section keeps reverting back

info

  • Please log in to reply
37 replies to this topic

#21 uzbek OFFLINE  

uzbek

    Member

  • Members
  • 28 posts

Posted 04 February 2018 - 02:49 AM

You guys cant make this occur on your end? If you edit the overview and put like some random text there and <p> and stuff and then edit subtitles to make all the <p>'s disappear



#22 uzbek OFFLINE  

uzbek

    Member

  • Members
  • 28 posts

Posted 04 February 2018 - 02:50 AM

Are there errors in the log when you do that?

 

 

Yes please try to capture the information requested. Thanks.

 

Where is the log I should look for?



#23 uzbek OFFLINE  

uzbek

    Member

  • Members
  • 28 posts

Posted 04 February 2018 - 02:55 AM

Like anything I do just makes it reload the whole thing from somewhere (probably the nfo now) and the nfo doesnt have the linebreaks (<p>'s) in it. So it just blend the english overview to the finnish overview that I have added.



#24 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 152910 posts
  • Local time: 07:04 PM

Posted 04 February 2018 - 02:56 AM

can you try making a different kind of change besides that? because we do not officially support html content in overviews so perhaps that is the problem.



#25 uzbek OFFLINE  

uzbek

    Member

  • Members
  • 28 posts

Posted 04 February 2018 - 03:00 AM

can you try making a different kind of change besides that? because we do not officially support html content in overviews so perhaps that is the problem.

How do I make an empty line the way it would work?



#26 uzbek OFFLINE  

uzbek

    Member

  • Members
  • 28 posts

Posted 04 February 2018 - 03:00 AM

You can see what I want to achieve in this picture:

https://i.imgur.com/YkAspLa.png

 

To have English overview and then empty line and Finnish overview



#27 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 152910 posts
  • Local time: 07:04 PM

Posted 04 February 2018 - 03:02 AM

The reason we don't have an official answer at this point is because we would have to come up with something that will work on all apps on all devices.

 

If you only care about one or two apps, a few people have come up with some tricks. @Happy2Play might recall them.



#28 Happy2Play OFFLINE  

Happy2Play

    Trial and Error

  • Moderators
  • 18369 posts
  • Local time: 04:04 PM
  • LocationWashington State

Posted 04 February 2018 - 03:05 AM

Okay have a look at this topic.

 

https://emby.media/c...tions/?p=535393


Edited by Happy2Play, 04 February 2018 - 03:07 AM.


#29 uzbek OFFLINE  

uzbek

    Member

  • Members
  • 28 posts

Posted 04 February 2018 - 03:09 AM

<br>'s nor <p>'s dont write themselves to the nfo



#30 uzbek OFFLINE  

uzbek

    Member

  • Members
  • 28 posts

Posted 04 February 2018 - 03:10 AM

They both work temporarily until we face the same problem again that it reverts to the nfo version and it doesnt have the linebreaks



#31 uzbek OFFLINE  

uzbek

    Member

  • Members
  • 28 posts

Posted 04 February 2018 - 03:12 AM

Also, no idea what this option is supposed to do, but it still reads it from the nfo

 

https://i.imgur.com/ClBqWK6.png



#32 Happy2Play OFFLINE  

Happy2Play

    Trial and Error

  • Moderators
  • 18369 posts
  • Local time: 04:04 PM
  • LocationWashington State

Posted 04 February 2018 - 03:12 AM

Then a log with a general timeframe of revert need posted or PMd to Luke.  What are you doing when it reverts as I just made a edit using <p><p> via metadata manager and have not seen any issue.


Edited by Happy2Play, 04 February 2018 - 03:13 AM.


#33 uzbek OFFLINE  

uzbek

    Member

  • Members
  • 28 posts

Posted 04 February 2018 - 03:14 AM

Then a log with a general timeframe of revert need posted or PMd to Luke.  What are you doing when it reverts as I just made a edit using <p><p> via metadata manager and have not seen any issue.

 

Delete/Download subtitle and it doesnt delete the <p>'s?



#34 Happy2Play OFFLINE  

Happy2Play

    Trial and Error

  • Moderators
  • 18369 posts
  • Local time: 04:04 PM
  • LocationWashington State

Posted 04 February 2018 - 03:17 AM

Only thing I have been able to do is with "Locked" edited metadata and selecting Refresh Metadata-Replace All metadata removes the breaks but leaves the edited additional data.



#35 uzbek OFFLINE  

uzbek

    Member

  • Members
  • 28 posts

Posted 04 February 2018 - 03:19 AM



#36 uzbek OFFLINE  

uzbek

    Member

  • Members
  • 28 posts

Posted 04 February 2018 - 03:21 AM

and if I dont have the Library settings Download artwork and metadata from the internet  set, then it just reverts back everything I wrote in there.



#37 Happy2Play OFFLINE  

Happy2Play

    Trial and Error

  • Moderators
  • 18369 posts
  • Local time: 04:04 PM
  • LocationWashington State

Posted 04 February 2018 - 03:28 AM

Okay exactly what I see when a "Refresh Metadata-Replace All metadata" is performed.

 

@Luke

 

Is deleting subtitles suppose to do a full refresh? 

 

Is this still a issue with a Refresh Metadata-Replace All metadata ignoring the "LOCKED" flag?  Actually this may be working as the only thing lost is the added html via metadata manager.


Edited by Happy2Play, 04 February 2018 - 03:30 AM.


#38 Happy2Play OFFLINE  

Happy2Play

    Trial and Error

  • Moderators
  • 18369 posts
  • Local time: 04:04 PM
  • LocationWashington State

Posted 04 February 2018 - 03:52 AM

Looks like a feature request to change Overview in itemdetails.html from <p> (Defines a paragraph) to <pre> (Defines pre-formatted text) would resolve this issue.


Edited by Happy2Play, 04 February 2018 - 08:08 AM.






Also tagged with one or more of these keywords: info

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users