Jump to content


Photo
Completed

Can't play any videos



  • This topic is locked This topic is locked
32 replies to this topic

#1 diabolic OFFLINE  

diabolic

    Newbie

  • Members
  • 8 posts
  • Local time: 01:34 AM

Posted 17 December 2017 - 08:46 AM

Hi, I'm running the Emby for Kodi addon using Kodi 17.3 on Windows 10.

 

Everything seemed to be working fine last night, but today I am unable to play any videos through the Emby plugin (they work fine if I play them in Kodi directly).

 

I have tried uninstalling/reinstalling the plugin from scratch, but that doesn't seem to have fixed anything. The library is rebuilt fine and all of my media is found, just unplayable.

 

I have attached the log file below, thanks in advance for any help. :)

 

Cheers

Attached Files

  • Attached File  kodi.log   29.98KB   9 downloads

Edited by diabolic, 17 December 2017 - 08:48 AM.


#2 Angelblue05 OFFLINE  

Angelblue05

    Post-your-log to the rescue!

  • Developers
  • 10784 posts
  • Local time: 12:34 PM

Posted 17 December 2017 - 08:47 AM

You didn't attach the log.



#3 diabolic OFFLINE  

diabolic

    Newbie

  • Members
  • 8 posts
  • Local time: 01:34 AM

Posted 17 December 2017 - 08:48 AM

You didn't attach the log.

 

Forgot to click 'attach.' ;)


  • Angelblue05 likes this

#4 Angelblue05 OFFLINE  

Angelblue05

    Post-your-log to the rescue!

  • Developers
  • 10784 posts
  • Local time: 12:34 PM

Posted 17 December 2017 - 08:52 AM

Can you set the add-on log level to debug and provide a new log? Thank you :)



#5 diabolic OFFLINE  

diabolic

    Newbie

  • Members
  • 8 posts
  • Local time: 01:34 AM

Posted 17 December 2017 - 08:55 AM

Can you set the add-on log level to debug and provide a new log? Thank you :)

 

Sure thing, I was actually just thinking about that.

 

Here it is:

Attached Files

  • Attached File  kodi.log   101.62KB   5 downloads


#6 Th0r_ OFFLINE  

Th0r_

    Newbie

  • Members
  • 4 posts
  • Local time: 07:34 PM

Posted 17 December 2017 - 09:26 AM

Same Problem here; since update Kodi for Emby ;/



#7 Angelblue05 OFFLINE  

Angelblue05

    Post-your-log to the rescue!

  • Developers
  • 10784 posts
  • Local time: 12:34 PM

Posted 17 December 2017 - 09:54 AM

Ok, I think I see the issue. I'll post a new build later.

 

Please revert back to the build I've attached for now.

Attached Files


  • diabolic and mortalsin like this

#8 Th0r_ OFFLINE  

Th0r_

    Newbie

  • Members
  • 4 posts
  • Local time: 07:34 PM

Posted 17 December 2017 - 09:56 AM

Done this yust before u did ur post ;D 

 

plugin.video.emby-2.3.59 works!



#9 diabolic OFFLINE  

diabolic

    Newbie

  • Members
  • 8 posts
  • Local time: 01:34 AM

Posted 17 December 2017 - 10:00 AM

Great, cheers! I'll check back tomorrow and rollback to that version unless the update has been pushed through. Thanks again. :)

#10 JoshFink OFFLINE  

JoshFink

    Advanced Member

  • Members
  • 101 posts
  • Local time: 01:34 PM

Posted 17 December 2017 - 11:24 AM

Ok, I think I see the issue. I'll post a new build later.

 

Please revert back to the build I've attached for now.

 

Maybe I'm just slow today but how do I revert back to an older version?



#11 Th0r_ OFFLINE  

Th0r_

    Newbie

  • Members
  • 4 posts
  • Local time: 07:34 PM

Posted 17 December 2017 - 11:41 AM

Download the  plugin.video.emby-2.3.59.zip

 

 

put it into a folder on your client.

and install it from zip in kodi addons.

 

http://kodi.wiki/vie..._from_zip_files

 

and disable auto update ;D


Edited by Th0r_, 17 December 2017 - 11:42 AM.


#12 JoshFink OFFLINE  

JoshFink

    Advanced Member

  • Members
  • 101 posts
  • Local time: 01:34 PM

Posted 17 December 2017 - 11:47 AM

Download the  plugin.video.emby-2.3.59.zip

 

 

put it into a folder on your client.

and install it from zip in kodi addons.

 

http://kodi.wiki/vie..._from_zip_files

 

and disable auto update ;D

 

thanks



#13 Magic815 OFFLINE  

Magic815

    Advanced Member

  • Members
  • 56 posts
  • Local time: 12:34 PM

Posted 17 December 2017 - 11:59 AM

I'm noticing the same issue.

 

I'll take a shot at reverting to an old version, but hopefully a new fix gets released soon. Thanks!



#14 JoshFink OFFLINE  

JoshFink

    Advanced Member

  • Members
  • 101 posts
  • Local time: 01:34 PM

Posted 17 December 2017 - 03:13 PM

Worked perfectly. Thank You

#15 VanillaXtract OFFLINE  

VanillaXtract

    Member

  • Members
  • 16 posts

Posted 17 December 2017 - 07:40 PM

Thank you. I was having the same issue and was flipping out.



#16 Angelblue05 OFFLINE  

Angelblue05

    Post-your-log to the rescue!

  • Developers
  • 10784 posts
  • Local time: 12:34 PM

Posted 17 December 2017 - 09:37 PM

Sorry guys, I'm posting the new build in a few minutes.

 

2.3.61 is on the way.


Edited by Angelblue05, 17 December 2017 - 10:03 PM.

  • scharbag, feerlessleadr, horstepipe and 1 other like this

#17 scharbag OFFLINE  

scharbag

    Advanced Member

  • Members
  • 117 posts
  • Local time: 11:34 AM

Posted 17 December 2017 - 11:01 PM

Happy to find this as my OSMC Kodi clients cannot play most videos on 2.3.60.  Hope the update is out soon for Kodi.  Auto-update is now off.



#18 Angelblue05 OFFLINE  

Angelblue05

    Post-your-log to the rescue!

  • Developers
  • 10784 posts
  • Local time: 12:34 PM

Posted 17 December 2017 - 11:04 PM

It is there, check for updates in the side blade.


Sent from my iPhone using Tapatalk

#19 scharbag OFFLINE  

scharbag

    Advanced Member

  • Members
  • 117 posts
  • Local time: 11:34 AM

Posted 17 December 2017 - 11:19 PM

Still only showing 2.3.60 available in OSMC from the Kodi Emby Addons repository.  Will it take some time to populate?

 

Cheers,



#20 JoshFink OFFLINE  

JoshFink

    Advanced Member

  • Members
  • 101 posts
  • Local time: 01:34 PM

Posted 17 December 2017 - 11:28 PM

Still only showing 2.3.60 available in OSMC from the Kodi Emby Addons repository.  Will it take some time to populate?

 

Cheers,

 

Same here







Also tagged with one or more of these keywords: Completed

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users