Jump to content

Debian 9 - Emby 3.2.33.0 - Timezone reading UTC


tophershane
 Share

Recommended Posts

Recently reinstalled -- not sure if this was an issue before. My server is set to current local timezone, shown by 'date' on the server. Also ran dpkg -reconfigure tzdata, correct timezone is enabled, restarted emby as well as the server. Everything on my server shows the correct time/date. Emby logs and recent activity in the dashboard are showing in UTC, not the local timezone set on the server.  Any thoughts on what else I can/should check or is this expected behavior?

Link to comment
Share on other sites

FYI - After updating to Version 3.2.34.0, the time seems to be correct in Emby now, and matches what is set on my server. 

Link to comment
Share on other sites

There's nothing we would have done that would have affected that, unless you also happened to switch to our new installation package that is now on the website. That might have some difference.

Link to comment
Share on other sites

Hmm, interesting. I didn't change the installation method or package. I don't recall making any other changes to Debian.  It's working as I would expect. None-the-less I appreciate it and the work on Emby. Are you going to move away from the OpenSuse repos with the new installation method on Linux or keep both?

Link to comment
Share on other sites

We will keep OBS for now during the transitional stage but eventually we will move away. There's been too many outages that prevent people from being able to install.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...