Jump to content
echoxxzz

Can't resume when using MadVR

Recommended Posts

echoxxzz

If I configure ET to use MadVR I can't resume any videos. I have to hit pause then play to get the video playing again. I can start playing a video just fine. I tested this on three different PC's and I get the same results using Emby Theater 2.9.2 and 2.8.8.

 

Is there a setting I need to configure in order to get Emby-Theater to resume a video using MadVR?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Luke

What happens if you use the default mpv-based video player?

Share this post


Link to post
Share on other sites
echoxxzz

mpv works perfectly.

 

I played a bit with the MadVR settings and if I enable "delay playback start until render queue is full" I can now resume.

 

I was also having problems seeking and enabling "delay playback start after seeking" fixed that problem.

 

Both of these settings are under "Rendering | General Settings" in MadVR.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Luke

Glad you got it working.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Luke

Just a heads up the next version of the app will be removing madvr again, but I think you'll find the external player experience will be much better. This will allow you to use MPC-HC with MadVR if you desire. You're welcome to try out a test version here:

 

https://emby.media/community/index.php?/topic/46763-theater-mpv-test/page-1

 

Thanks !

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...