Jump to content

Can't resume when using MadVR


echoxxzz
 Share

Recommended Posts

echoxxzz

If I configure ET to use MadVR I can't resume any videos. I have to hit pause then play to get the video playing again. I can start playing a video just fine. I tested this on three different PC's and I get the same results using Emby Theater 2.9.2 and 2.8.8.

 

Is there a setting I need to configure in order to get Emby-Theater to resume a video using MadVR?

Link to comment
Share on other sites

echoxxzz

mpv works perfectly.

 

I played a bit with the MadVR settings and if I enable "delay playback start until render queue is full" I can now resume.

 

I was also having problems seeking and enabling "delay playback start after seeking" fixed that problem.

 

Both of these settings are under "Rendering | General Settings" in MadVR.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Just a heads up the next version of the app will be removing madvr again, but I think you'll find the external player experience will be much better. This will allow you to use MPC-HC with MadVR if you desire. You're welcome to try out a test version here:

 

https://emby.media/community/index.php?/topic/46763-theater-mpv-test/page-1

 

Thanks !

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...