Jump to content

ibn\general\podcasts\folder.png for plugins not working


ginjaninja
 Share

Recommended Posts

Since Version 3.0.5168.16132

folder.png and backdrop.jpg for plugins (podcasts, trailers) are no longer coming into effect in eg. dashboard home screen.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
AlwinHummels

I have the same issue for podcasts and trailers.

I use Server Version: 3.0.5189.36259

Podcast Version:1.0.1.2

Trailers Version:1.0.5164.78

Link to comment
Share on other sites

AlwinHummels

Just use the web interface to upload the appropriate image.

Thanks EBR, that's just the way I do, but when I remove the library.db (for some reason) The pics are gone and I have to upload those again with the WEB UI. Not a big deal but I thought it's still a little bug and that's why I reported it. ;-)

Link to comment
Share on other sites

Thanks EBR, that's just the way I do, but when I remove the library.db (for some reason) The pics are gone and I have to upload those again with the WEB UI. Not a big deal but I thought it's still a little bug and that's why I reported it. ;-)

I've seen and had that problem going way back and thru a number of releases... If you delete library.db, you have to add the images back with the web UI.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...