Jump to content


Photo

Question about my custom CSS

css

  • Please log in to reply
19 replies to this topic

#1 tmb4016 OFFLINE  

tmb4016

    Advanced Member

  • Members
  • 182 posts
  • Local time: 12:54 AM

Posted 21 April 2017 - 01:01 PM

Since update to 3.2.13.0 the custom css to resize the My Media buttons does not change anything and they have reverted to their ridiculously small size.

 

I was using

 

/* Increase Size of buttons */
div.homePageSection.section0 .smallBackdropCard-scalable {
/*  width: 20%; }

 

 

Not a css expert but how can I find what this may have changed to ?

 

Cheers



#2 Happy2Play OFFLINE  

Happy2Play

    Trial and Error

  • Moderators
  • 14051 posts
  • Local time: 05:54 PM
  • LocationWashington State

Posted 21 April 2017 - 01:27 PM

Here is what I use.

/* My Media Image Size */
.smallBackdropCard-scalable {width: 16.5% !important;}

There were a few Home screen updates so the code does change over time.


Edited by Happy2Play, 21 April 2017 - 01:30 PM.


#3 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 126619 posts
  • Local time: 08:54 PM

Posted 21 April 2017 - 02:01 PM

Instead of trying to make them bigger, I would suggest just using the regular my media tiles which will be bigger.



#4 Happy2Play OFFLINE  

Happy2Play

    Trial and Error

  • Moderators
  • 14051 posts
  • Local time: 05:54 PM
  • LocationWashington State

Posted 21 April 2017 - 03:24 PM

Instead of trying to make them bigger, I would suggest just using the regular my media tiles which will be bigger.

 

Sorry they are way to small by default.

 

58fa5bec8b282_default.jpg


  • CBers and tmb4016 like this

#5 Happy2Play OFFLINE  

Happy2Play

    Trial and Error

  • Moderators
  • 14051 posts
  • Local time: 05:54 PM
  • LocationWashington State

Posted 21 April 2017 - 07:31 PM

@Luke

 

My Media scales to way small, looks like it is because of the higher resolution.

@Media (min-width: 1800px)
.smallBackdropCard-scalable {
    width: 10%;
}

Compared to Next Up

@Media (min-width: 1600px)
.backdropCard-scalable {
    width: 20%;
}

or Latest Movies

@Media (min-width: 1600px)
.portraitCard-scalable, .smallBackdropCard-scalable {
    width: 12.5%;
}


#6 PenkethBoy OFFLINE  

PenkethBoy

    Advanced Member

  • Members
  • 3211 posts
  • Local time: 01:54 AM
  • LocationWarrington,UK

Posted 22 April 2017 - 02:03 AM

Since update to 3.2.13.0 the custom css to resize the My Media buttons does not change anything and they have reverted to their ridiculously small size.

 

I was using

 

/* Increase Size of buttons */
div.homePageSection.section0 .smallBackdropCard-scalable {
/*  width: 20%; }

 

 

Not a css expert but how can I find what this may have changed to ?

 

Cheers

change "homepagesection" to "verticalSection" and it will work again just tested in 3.2.13.0



#7 tmb4016 OFFLINE  

tmb4016

    Advanced Member

  • Members
  • 182 posts
  • Local time: 12:54 AM

Posted 22 April 2017 - 03:03 PM

Great thanks for the info - all working again.

 

Got to agree with Happy2Play. I want My Media to be primary focus not the other levels so standard behavior/size ids just wrong for me.

 

Cheers



#8 tmb4016 OFFLINE  

tmb4016

    Advanced Member

  • Members
  • 182 posts
  • Local time: 12:54 AM

Posted 23 July 2017 - 06:38 AM

CSS styling for My Media buttons broken again in 3.2.24.0

 

Anybody got the appropriate fix ?

 

Got to say this is very annoying - a) the default size is basically way too small and the updates keep making changes !


Edited by tmb4016, 23 July 2017 - 06:39 AM.


#9 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 126619 posts
  • Local time: 08:54 PM

Posted 23 July 2017 - 08:41 AM

This is the nature of the game with custom css.

#10 shorty1483 OFFLINE  

shorty1483

    Advanced Member

  • Members
  • 1379 posts
  • Local time: 02:54 AM
  • LocationGermany

Posted 23 July 2017 - 02:27 PM

This is the nature of the game with custom css.

 

I will hijack this thread since I guess it's not worth to open an own one. Luke why did anything I used as custom css regarding the following code stop to work in the last server version 3.2.26.1?

background-theme-b .backgroundContainer.withBackdrop {
bla !important;
bla !important;
bla !important;
}

I always altered the backgorund settings, but in last server version all custom css regarding "background-theme-b .backgroundContainer.withBackdrop" stopped working and is ignored by the server.


Edited by shorty1483, 23 July 2017 - 02:28 PM.


#11 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 126619 posts
  • Local time: 08:54 PM

Posted 23 July 2017 - 03:47 PM

I will hijack this thread since I guess it's not worth to open an own one. Luke why did anything I used as custom css regarding the following code stop to work in the last server version 3.2.26.1?

background-theme-b .backgroundContainer.withBackdrop {
bla !important;
bla !important;
bla !important;
}

I always altered the backgorund settings, but in last server version all custom css regarding "background-theme-b .backgroundContainer.withBackdrop" stopped working and is ignored by the server.

 

With some internal changes it is now being loaded prior to some of the default css. i'll review to make sure it is always loaded after. thanks.


  • shorty1483 likes this

#12 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 126619 posts
  • Local time: 08:54 PM

Posted 23 July 2017 - 06:35 PM

With some internal changes it is now being loaded prior to some of the default css. i'll review to make sure it is always loaded after. thanks.

 

Resolved in beta 3.2.26.2. Thanks.


  • mgworek and shorty1483 like this

#13 mgworek OFFLINE  

mgworek

    Advanced Member

  • Members
  • 590 posts
  • Local time: 08:54 PM

Posted 26 July 2017 - 02:08 PM

Version 3.2.26.4 beta seems to me ignoring the css again. My backgrounds are dark again.



#14 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 126619 posts
  • Local time: 08:54 PM

Posted 26 July 2017 - 02:38 PM

It's not ignoring it, but you may have to adjust to changes.



#15 arrbee99 ONLINE  

arrbee99

    Advanced Member

  • Members
  • 2569 posts
  • Local time: 12:54 PM
  • LocationNew Zealand

Posted 28 July 2017 - 10:44 PM

Would anyone know how to fix this

 

.background-theme-b .backgroundContainer.withBackdrop {
    background: rgba(0, 0, 0, .7)!important;
}
 

so its working again so I can see the background posters again please.

 

Am on beta 3.2.26.6.



#16 shorty1483 OFFLINE  

shorty1483

    Advanced Member

  • Members
  • 1379 posts
  • Local time: 02:54 AM
  • LocationGermany

Posted 29 July 2017 - 03:48 AM

Would anyone know how to fix this

 

.background-theme-b .backgroundContainer.withBackdrop {
    background: rgba(0, 0, 0, .7)!important;
}
 

so its working again so I can see the background posters again please.

 

Am on beta 3.2.26.6.

 

I already edited my theme, as far as I remember, you need to remove the .background-theme-b

.backgroundContainer.withBackdrop {
    background: rgba(0, 0, 0, .7)!important;
}

  • Happy2Play, arrbee99, mgworek and 1 other like this

#17 arrbee99 ONLINE  

arrbee99

    Advanced Member

  • Members
  • 2569 posts
  • Local time: 12:54 PM
  • LocationNew Zealand

Posted 29 July 2017 - 04:08 AM

 

I already edited my theme, as far as I remember, you need to remove the .background-theme-b

.backgroundContainer.withBackdrop {
    background: rgba(0, 0, 0, .7)!important;
}

 

Thanks very much. Normal service has resumed....



#18 PenkethBoy OFFLINE  

PenkethBoy

    Advanced Member

  • Members
  • 3211 posts
  • Local time: 01:54 AM
  • LocationWarrington,UK

Posted 29 July 2017 - 05:18 AM

Thanks



#19 mgworek OFFLINE  

mgworek

    Advanced Member

  • Members
  • 590 posts
  • Local time: 08:54 PM

Posted 01 August 2017 - 02:04 PM

Thanks very much. Normal service has resumed....

 

 

I know this has nothing to do with Emby but just noticed you are in New Zealand. We leave tomorrow for vacation tomorrow. We get into Queenstown on saturday and stay in Wanaka till the following Wednesday. Looking forward to exploring the country.



#20 arrbee99 ONLINE  

arrbee99

    Advanced Member

  • Members
  • 2569 posts
  • Local time: 12:54 PM
  • LocationNew Zealand

Posted 01 August 2017 - 04:19 PM

I know this has nothing to do with Emby but just noticed you are in New Zealand. We leave tomorrow for vacation tomorrow. We get into Queenstown on saturday and stay in Wanaka till the following Wednesday. Looking forward to exploring the country.

 

Hope you have a great time down in the snow. Am sure we'll get there one day, just spending too much money paying for the house at the moment, plus the kids selfishly expect to be fed and watered. Oh well, that's 3 teenagers for you  :)







Also tagged with one or more of these keywords: css

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users