Jump to content


Photo

Black screen on Video with sound

black screen sound

  • Please log in to reply
8 replies to this topic

#1 letroll OFFLINE  

letroll

    Newbie

  • Members
  • 7 posts

Posted 29 March 2017 - 01:18 PM

Hello, anyone can help me. 

 

When I play a video, there is no video, just a black screen with the sound of the video. There is a button which speak of black screen. But when I click on it, it does nothing...



#2 ebr OFFLINE  

ebr

    Chief Bottle Washer

  • Administrators
  • 40411 posts
  • Local time: 10:14 PM

Posted 29 March 2017 - 01:20 PM

Hi.  Can you give us some information about the particular video (the media info from the web cilent)?

 

Is an ffmpeg log produced on the server?

 

How to Report a Problem



#3 letroll OFFLINE  

letroll

    Newbie

  • Members
  • 7 posts

Posted 30 March 2017 - 04:34 AM

I had send you my log file



#4 jbirmingham40 OFFLINE  

jbirmingham40

    Member

  • Members
  • 15 posts
  • Local time: 09:14 PM

Posted 07 December 2018 - 10:46 AM

I am seeing the same issue with a particular program that recorded last night.  Were you able to resolve this problem?  



#5 ebr OFFLINE  

ebr

    Chief Bottle Washer

  • Administrators
  • 40411 posts
  • Local time: 10:14 PM

Posted 07 December 2018 - 11:27 AM

I am seeing the same issue with a particular program that recorded last night.  Were you able to resolve this problem?  

 

Hi.  I imagine whatever you are encountering is different.  Can you please provide details for your issue?

 

Thanks.

 

How to Report a Problem



#6 maegibbons OFFLINE  

maegibbons

    Advanced Member

  • Members
  • 1875 posts
  • Local time: 03:14 AM
  • LocationLutterworth, England, UK

Posted 07 December 2018 - 04:36 PM

Also what hardware?

 

Krs

 

Mark



#7 jbirmingham40 OFFLINE  

jbirmingham40

    Member

  • Members
  • 15 posts
  • Local time: 09:14 PM

Posted 07 December 2018 - 06:33 PM

Seems to be  bug in the ExoPlayer when playing a MPEG2VIDEO contained inside an MOV container on Fire TV. I did a variety of tests with different containers, video codecs, and audio codecs across four different players including Samsung, Fire TV, iOS, and Chrome to narrow down the issue.  The issue only exhibits itself in one specific case which is playing a MPEG2VIDEO contained inside an MOV container on Fire TV.  Fire TV direct plays the video and audio but, unlike the audio, the video does not play.  This is happening on the latest generation 4k Fire TV stick that was released in November using the latest Fire TV client.  My test results are below if it helps.

 

1. MOV H264 AAC - all direct play fine

2. MOV H264 AC3 - Samsung, iPad, and Fire TV all direct play fine.   Chrome direct streams fine.
3. MOV MPEG2VIDEO AC3 - Samsung and iPad direct play fine. Fire TV direct plays but has the blank screen issue.  Chrome transcodes and plays fine. 
4. MPEGTS MPEG2VIDEO AC3 - Samsung and iPad direct play fine, Fire TV remux and plays fine, Chrome transcodes and plays fine
 
To workaround the issue I will just change the container from MOV to MPEGTS.
 
Jim


#8 ebr OFFLINE  

ebr

    Chief Bottle Washer

  • Administrators
  • 40411 posts
  • Local time: 10:14 PM

Posted 07 December 2018 - 08:08 PM

Hi.  Is Mpeg-2 supported in an MOV container?  MOV is supposed to be Apple Quicktime...

 

Also, I would suggest either mp4 or mkv over .ts for containers.

 

Thanks.



#9 jbirmingham40 OFFLINE  

jbirmingham40

    Member

  • Members
  • 15 posts
  • Local time: 09:14 PM

Posted 07 December 2018 - 09:14 PM

Not sure if it is support but mp4 seems to work fine so will convert everything over to mp4.  Thanks for the pointer.







Also tagged with one or more of these keywords: black, screen, sound

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users