Jump to content

My Certificate won't let emby work in HTTPS


Seexelas
 Share

Recommended Posts

Seexelas

Hi guys,

 

I just installed Emby on my NAS and i'm quite pleased with the results.

 

The one issue I'm facing and when i addind my own ssl certificate, the emby server won't respond in https, when using the self generated cert, i have no issue. By the way there is no place to put the private key for the cert ?

Thanks for the help,

Link to comment
Share on other sites

Right, there is currently no place for it and that probably explains your issue. thanks.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Hi guys,

 

I just installed Emby on my NAS and i'm quite pleased with the results.

 

The one issue I'm facing and when i addind my own ssl certificate, the emby server won't respond in https, when using the self generated cert, i have no issue. By the way there is no place to put the private key for the cert ?

Thanks for the help,

Hi Seexelas,

 

It should work if you point Emby to a .pfx file which includes the private key and is not password protected. Just make sure you can export your certificate in such a format.

 

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...