Jump to content
schumi2004

Telegram notification?

Recommended Posts

MindBullet

@@darkside40 great job! Working flawlessly on 3.5.0.1 over here :) Do you think there's a chance to add more variaty to messages? What I'd love to see would be a "Recently added" notification, which shoots, when there's something added to the server. Do you think that's possible? Kind regards :)

 

Also I think it would be great to fix the textfield misbehavior. If you once added a Chat ID or token for a specific user you can't go back. If you once saved it and then want to disable it for this user, you can't save it, because it's asking you to fill in the token. Only way out seems to be reinstalling it :D Cheers

Edited by GodOnEmby

Share this post


Link to post
Share on other sites
darkside40

@@Luke what would be needed to get that Plugin into the Emby Plugin Catalog. It works so far for one year now for me.

I know there are some issues to be targeted, for example that sometimes only a filename is posted, instead of the movie name, but i first have to find out if this is a problem only to this plugin.

Share this post


Link to post
Share on other sites
ebr

@@Luke what would be needed to get that Plugin into the Emby Plugin Catalog. It works so far for one year now for me.

I know there are some issues to be targeted, for example that sometimes only a filename is posted, instead of the movie name, but i first have to find out if this is a problem only to this plugin.

 

A developer willing to fully support it.  That means keep it up to date with server versions as well as fix any issues and respond to user help requests.

 

Do we have that for this plug-in?

Share this post


Link to post
Share on other sites
darkside40

First of all i think i will try to resolve some issues with the plugin, like improper URL encoding or missing rate limiting.

Share this post


Link to post
Share on other sites
adamstewiegreen

Thanks for resurrecting this, I just tried it out last night and it works great.  Only issue I've had is that apostrophes don't show properly so "Adam's" turns into "Adam's".

Share this post


Link to post
Share on other sites
darkside40

Thanks for the info, i have a look at it in the next couple of days.

Share this post


Link to post
Share on other sites
adamstewiegreen

Another thing, when I pause a show I get a notification saying that the show has finished (which it hasn't). and when I play it doesn't say it's playing again

Share this post


Link to post
Share on other sites
darkside40

That is no problem of the plugin, because it just forwards the messages it gets from the notification framework.

Share this post


Link to post
Share on other sites
gewbert

Thanks very much for this!

 

Is there any chance of getting the ability to send cover art with the message?  I have a friend who uses Plex and his channel puts out a message like this when something is added.

 

5d62a9220a56f_Capture.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
darkside40

Thanks for resurrecting this, I just tried it out last night and it works great.  Only issue I've had is that apostrophes don't show properly so "Adam's" turns into "Adam's".

 

Hi there,

i just tried it by modifying the Test Message and the apostrophe was correct escaped.

Are you using the latest Version of the Plugin?

post-198025-0-29809800-1566759195_thumb.png

Edited by darkside40

Share this post


Link to post
Share on other sites
adamstewiegreen

I did some digging and that's how the default fire tv name appears to Emby, so I changed its display name (which I didn't know I could do until now).

Share this post


Link to post
Share on other sites
darkside40

So the problem is solved?

Share this post


Link to post
Share on other sites
adamstewiegreen

yes it did.

Share this post


Link to post
Share on other sites
dual-o

Since several days the "new media report" didn't work.

Got anybody the problem too?

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
darkside40

Which Emby Version are you using. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
vincentmarles

hello, it does not work for me the test is ok but not the carry over of new content

Share this post


Link to post
Share on other sites
vincentmarles

it works it's good, but it's not possible to have the covers on it? because here I just have the name of the movie that was downloaded but nothing else.

Share this post


Link to post
Share on other sites
dual-o

Which Emby Version are you using. 

 

Newest one (4.40) 

Find out whe i uncheck notifications for "New Media Report" and check it again it works ... will check this ne next days...

I think its a "Playback Report" Issue

Share this post


Link to post
Share on other sites
darkside40

it works it's good, but it's not possible to have the covers on it? because here I just have the name of the movie that was downloaded but nothing else.

 

Covers are not possible because the internal Notification Function of Emby does not support it.

Share this post


Link to post
Share on other sites
vincentmarles
Posted (edited)

 

Edited by vincentmarles

Share this post


Link to post
Share on other sites
darkside40

Updated my own Docker to 4.4.040 with Playback Report 1.6.9.1.

No issues. The Plugin works as expected. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
pir8radio

who is using telegram anyway, discord is where it's at...      (im just kidding btw, dont get riled up)   :)        You could take the alert title and run it through one of the movie database api's to get the cover image. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...