Jump to content


Photo

Live TV - TV Button not populating Channels

live tv mbs web client

  • Please log in to reply
8 replies to this topic

#1 Starkadius OFFLINE  

Starkadius

    Advanced Member

  • Members
  • 365 posts
  • Local time: 09:27 AM

Posted 23 January 2014 - 12:24 AM

TV Playback appears to work as I can see the channels just fine in the Live TV section. The issue is when playing an item and the [Now Playing] bar that appears at the bottom if I click the "TV Channels" button no channels are being populated.

 

I have tried uninstalling and reinstalling the ServerWMC plugin and the ServerWMC tray app but I get the same results.

 

Server Version: 3.0.5135.31685

ServerWMC Version: 1115

Server Log (When pressing the TV Channels button)

 

 

 

Channels found

52e096891bd65_4.jpg

 

 

52e095a7dd46c_3.jpg

 

 

Channels are being populated in the LiveTV section

52e095b18c6f2_1.jpg

 

 

Red arrow points to the clicked TV Channels button. Yellow arrow is pointing to the channels window that only takes a peek as if it is being shy.

52e095ba26666_2.jpg



#2 bennymac OFFLINE  

bennymac

    Advanced Member

  • Alpha Testers
  • 262 posts
  • Local time: 02:27 AM
  • LocationGold Coast, Queensland. Australia

Posted 23 January 2014 - 02:12 AM

The TV Channel Button isn't populating for me either.



#3 bloodtaker OFFLINE  

bloodtaker

    Advanced Member

  • Members
  • 225 posts
  • Local time: 10:27 AM
  • LocationTexas

Posted 23 January 2014 - 02:15 AM

What browser are you using in google chrome it pops up the mini scroll list of channels just fine



#4 Starkadius OFFLINE  

Starkadius

    Advanced Member

  • Members
  • 365 posts
  • Local time: 09:27 AM

Posted 23 January 2014 - 02:17 AM

Issue occurs on Google Chrome, Firefox and IE.



#5 bloodtaker OFFLINE  

bloodtaker

    Advanced Member

  • Members
  • 225 posts
  • Local time: 10:27 AM
  • LocationTexas

Posted 23 January 2014 - 02:25 AM

Refreshed all my browsers and now it is happening on mine as well :| i spoke to soon



#6 WWWestern OFFLINE  

WWWestern

    Advanced Member

  • Members
  • 595 posts
  • Local time: 09:27 PM
  • LocationAtyrau, KZ

Posted 23 January 2014 - 03:03 AM

Issue occurs on Google Chrome, Firefox and IE.

Similarly, colleague!



#7 robsch OFFLINE  

robsch

    Advanced Member

  • Members
  • 91 posts
  • Local time: 12:27 PM
  • LocationPennsylvania

Posted 23 January 2014 - 03:07 PM

Mine work in FireFox & Chrome, though NOT in IE.

 

Chrome : Version 32.0.1700.76 m

FireFox v26.0



#8 WWWestern OFFLINE  

WWWestern

    Advanced Member

  • Members
  • 595 posts
  • Local time: 09:27 PM
  • LocationAtyrau, KZ

Posted 23 January 2014 - 04:10 PM

Yes, today it works.



#9 Starkadius OFFLINE  

Starkadius

    Advanced Member

  • Members
  • 365 posts
  • Local time: 09:27 AM

Posted 09 February 2014 - 10:33 PM

I finally had time to investigate this issue further and I believe I found the problem.

 

Ran developer tools for IE, Firefox and Chrome. This is from the IE debugger. Where it says name it gives "2.2 KCBS-SD" which plays fine.

Error: "unable to get property 'Name' of undefined or null reference

52f8369d1cf22_1.jpg

 

 

Next step in my investigation. Went to the web client and looked at the channel info wondered what was different about this channel from all other channels? As you can see, there is no Guide Information on it.

52f8374a285e3_29201461152PM.jpg

 

 

Went to the Guide itself and sure enough there is no information on it for 2.2.

52f83796edce7_29201461224PM.jpg

 

 

I thought it couldn't be the guide info since the error was an undefined 'Name' so I proceeded to Media Center and looked at the channel signals where I could select what channels to enable/disable. What I found was that the 2.2 KCBS-SD channel was missing the (network name?) at the end compared to the other channels.

52f837d5dd53a_29201460441PM.jpg

 

I disabled 2.2 KCBS-SD and tested it again but I received another error for a different channel. I had to disable 36 channels in total which also have no guide information or the (network name?) at the end. The result after another test?

 

Success!

52f839db239dc_29201460153PM.jpg

 

 

I hope this is helpful in resolving the issue. Thanks.

 

Edit: Just want to add this is not a solution but a temporary workaround because now I don't have access to a whopping 36 of my channels which work fine without Guide information.


Edited by Starkadius, 09 February 2014 - 11:31 PM.

  • Luke likes this





Also tagged with one or more of these keywords: live tv, mbs, web client

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users