Jump to content

subtitles: no search results, no error on logs


otonjr
 Share

Recommended Posts

Hi,

 

Just replaced a plex installation with emby and it's all working but subtitle download. Every time i get "no search results". Went to opensubtitles and searched with the filename that I'm trying (Birdman.2014.1080p.BluRay.x264.YIFY.mp4) and got results. Tried on linux/firefox and android app, no search results on any of them. Didn't found any related error on logs (see attachment), only a "Error Dlna: Error creating PlayTo device" recurring error, but I don't think it's related.

 

Any hints?

 

thanks in advance

Oton

emby.log

Link to comment
Share on other sites

Hi, welcome. Have you configured your open subtitles login and password in the emby server dashboard?

Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...
DerrickM

on a related topic, is there a log that shows which subtitles have been downloaded by the scheduled find missing subtitles task? How can I see the latest subtitles that have been downloaded by the server?

Thanks

Link to comment
Share on other sites

That is currently not displayed anywhere although it's probably a good idea to add. For now you would just have to follow along by checking the emby server log. You'll see log entries that start with:

Saving subtitles to 

Thanks.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...