Jump to content

Cannot connect anymore...


jjpold
 Share

Recommended Posts

Hello,

I can connect with my asustor AS6102T with my Asustor administration tool but I can't connect anymore with EMBY.... And I really don't understand. My account is connected but it can't find any server anymore and it is not taking my ip adress or other... It's strange, it worked very well before. IS there something I should know ? Or a mistake in the process ?...

IF any can help.... Thanks !

Jimmy

Link to comment
Share on other sites

jimleipold2

It works but I still have a little question though...

From my smartphone I can connect to my emby account but only if wifi is on... why can't i use 4G also ?...

Link to comment
Share on other sites

jimleipold2

I use Emby android app on my smartphone. My wifi connection is off. I have followed the steps as described on the "connection troubleshooter". Therefore, I entered the external address into Emby app with the corresponding port. But I have no access. I opened my web interface of my router and forward TCP port 8096 as described. No change...

Link to comment
Share on other sites

Ok, so then what if you take that address displayed on can you see me, and put the following into the address bar of the browser

address:8096

what happens then?

Link to comment
Share on other sites

  • 10 months later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...