Jump to content
Sign in to follow this  
gillmacca

undefined season

Recommended Posts

gillmacca

Running ver 3.0.6000.0 with qmono 4.4.0.182.

Don't know if this is an issue running under this version of qmono, or an issue in the server, but randomly, in an episode view, it will say the  series name followed by undefined (instead of season and number)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Luke

Try entering a season number for the season.

Share this post


Link to post
Share on other sites
gillmacca

There is already a season number entered. I tried changing it to something random, but it still says undefined.

I also lose the next episode icon, but still have previous episode icon, but when clicking the previous episode icon (only when it say undefined), it takes me to collections, but shows no collections (even though I have collections, and going directly to collections, shows my collection

 

5797b032172f1_Untitled.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
Happy2Play

What is your library type and folder structure?

 

 Is this what you are talking about?     Example of the issue in Flat series no season folders, content type TV.  But on a Windows DEV server.

 

5797b1835a0f3_flat.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
gillmacca

This is what I see:

5797b287caa02_1.png

 

Library type is TV (if this is what you mean)

Folder structure (same for all tv)

5797b332bba24_2.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...