Jump to content

undefined season


gillmacca
 Share

Recommended Posts

gillmacca

Running ver 3.0.6000.0 with qmono 4.4.0.182.

Don't know if this is an issue running under this version of qmono, or an issue in the server, but randomly, in an episode view, it will say the  series name followed by undefined (instead of season and number)

Link to comment
Share on other sites

gillmacca

There is already a season number entered. I tried changing it to something random, but it still says undefined.

I also lose the next episode icon, but still have previous episode icon, but when clicking the previous episode icon (only when it say undefined), it takes me to collections, but shows no collections (even though I have collections, and going directly to collections, shows my collection

 

5797b032172f1_Untitled.png

Link to comment
Share on other sites

Happy2Play

What is your library type and folder structure?

 

 Is this what you are talking about?     Example of the issue in Flat series no season folders, content type TV.  But on a Windows DEV server.

 

5797b1835a0f3_flat.jpg

Link to comment
Share on other sites

gillmacca

This is what I see:

5797b287caa02_1.png

 

Library type is TV (if this is what you mean)

Folder structure (same for all tv)

5797b332bba24_2.png

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...