Jump to content

Problems running emby on MacBook


dbanas001
 Share

Recommended Posts

dbanas001

Hi everyone!

 

I'm a long time Plex user and wanted to give Emby a try. I consider myself pretty good with computers, but emby is just not working for me. I've followed the instructions, have installed emby several times, but every time I open emby it crashes. I've tried restarting, fresh installs and nothing works. Any ideas? Thanks!

 

Dave

Link to comment
Share on other sites

dbanas001

I'm having trouble finding the log files.  I'm unable to get them using the web interface or dashboard since the server fails to ever start.  The directions you sent only show how to find the log file within windows, if I'm not mistaken.  I searched through package contents as well as the system libraries and was unable to find any log files.  Am I missing something?

 

Thanks!

Link to comment
Share on other sites

Try shutting down the server and deleting this file

/Users/davidbanas/.config/mediabrowser-server/data/library.db
Link to comment
Share on other sites

dbanas001

I deleted the file and did a fresh install. Maybe when I deleted the server app it didn't delete everything?

Link to comment
Share on other sites

So you had the server a while ago? i think the issue is just the latest version reacting badly to an upgrade from a really old version, which we can fix.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...