Jump to content

Cannot install plugins from EMBY for WMC


kornster
 Share

Go to solution Solved by ebr,

Recommended Posts

Hi All,

 

I`ve recently had to do a full re-install of Emby for WMC on our Media PC which also has Emby Server running on it. After completing the re-install i have attempted to access/install plugins from within WMC for Emby and am getting the error "INVALID APPLICATION, Unable to launch emby" . Ive checked and Emby is still running so im at a loss as to why im getting this error.

 

Danny

post-1636-0-05085900-1459830094_thumb.jpg

Edited by kornster
Link to comment
Share on other sites

Hi ebr,

 

I`ve tried this several times and i get the same error over and over.

Link to comment
Share on other sites

  • Solution

On your server machine, look in the cache folder under the server folder and delete the file "serverpackages.json".  Then re-start the server and try again.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Hi ebr, Can you point me to that folder location. Is that under "AppData" of the logged on user account?

Link to comment
Share on other sites

Thanks ebr, I`ve deleted the file but i wont be able to test until tonight when im home. I cannot see WMC over VNC from work.

Link to comment
Share on other sites

Hi ebr, That solved it. Tested last night and its working properly now. Much appreciated assistance.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...