Jump to content
Sign in to follow this  
unclemutt

Playback not working

Recommended Posts

unclemutt

Hello,

 

Trying out Emby on my Mac (OS X Lion 10.7.5, 3.06 GHz Intel Core 2 Duo) so see if better than on my ubuntu server with a slower CPU than this.

 

Look around 8:33am today on the log file.

 

Using web browser on the same mac.  I have also tried a couple days ago on my iOS device as well as android tv with the same errors in the log.

 

I can playback the same files through VLC fine.

 

I had installed ffmpeg separately as I thought that may have been the issue looking through similar issues on this forum.

Same errors on the log on playback before and after the ffmpeg install.

 

Thanks

Mike

 

 

 

Log.txt.zip

Share this post


Link to post
Share on other sites
Luke

Hi, unless I'm missing something, that log actually looks fine, no?

Share this post


Link to post
Share on other sites
unclemutt

Try around here, thanks:

 

2016-03-19 08:33:40.2064 Debug App: Disposing stream resources
2016-03-19 08:33:40.2109 Info App: FFMpeg exited with code 132
2016-03-19 08:33:40.3746 Debug App: Waiting for 3 segments in /Users/stewartimac/.config/emby-server/transcoding-temp/9282777811744941bd6b944923623168.m3u8
2016-03-19 08:33:40.4343 Error DtoUtils: ServiceBase<TRequest>::Service Exception
    *** Error Report ***
    Version: 3.0.5882.0
    Command line: /Applications/Emby.Server.Mac.app/Contents/MacOS/Emby.Server.Mac -psn_0_55735588
    Operating system: Unix 11.4.2.0
    Processor count: 2
    64-Bit OS: False
    64-Bit Process: False
    Program data path: /Users/stewartimac/.config/emby-server
    Mono: 4.2.2 (explicit/996df3c)
    Application Path: /Applications/Emby.Server.Mac.app/Contents/MonoBundle/Emby.Server.Mac.exe
    Could not find file "/Users/stewartimac/.config/emby-server/transcoding-temp/9282777811744941bd6b944923623168.m3u8".
    System.IO.FileNotFoundException
     at System.IO.FileStream..ctor (System.String path, FileMode mode, FileAccess access, FileShare share, Int32 bufferSize, Boolean anonymous, FileOptions options) <0x445b368 + 0x00663> in <filename unknown>:0
     at System.IO.FileStream..ctor (System.String path, FileMode mode, FileAccess access, FileShare share, Int32 bufferSize) <0x4711f30 + 0x00043> in <filename unknown>:0
     at (wrapper remoting-invoke-with-check) System.IO.FileStream:.ctor (string,System.IO.FileMode,System.IO.FileAccess,System.IO.FileShare,int)
     at CommonIO.ManagedFileSystem.GetFileStream (System.String path, FileMode mode, FileAccess access, FileShare share, Boolean isAsync) <0xbc5a460 + 0x000b3> in <filename unknown>:0
     at MediaBrowser.Api.Playback.Hls.BaseHlsService.GetPlaylistFileStream (System.String path) <0xd747b40 + 0x000a7> in <filename unknown>:0
     at MediaBrowser.Api.Playback.Hls.BaseHlsService+<WaitForMinimumSegmentCount>c__async1.MoveNext () <0xd7474c8 + 0x00137> in <filename unknown>:0
    --- End of stack trace from previous location where exception was thrown ---
     at System.Runtime.ExceptionServices.ExceptionDispatchInfo.Throw () <0xd6af230 + 0x0002b> in <filename unknown>:0
     at System.Runtime.CompilerServices.TaskAwaiter.ThrowForNonSuccess (System.Threading.Tasks.Task task) <0xd6aefc8 + 0x000b3> in <filename unknown>:0
     at System.Runtime.CompilerServices.TaskAwaiter.HandleNonSuccessAndDebuggerNotification (System.Threading.Tasks.Task task) <0xd6aef28 + 0x00083> in <filename unknown>:0
     at System.Runtime.CompilerServices.TaskAwaiter.ValidateEnd (System.Threading.Tasks.Task task) <0x65f5330 + 0x00033> in <filename unknown>:0
     at System.Runtime.CompilerServices.ConfiguredTaskAwaitable+ConfiguredTaskAwaiter.GetResult () <0x65f5308 + 0x00013> in <filename unknown>:0
     at MediaBrowser.Api.Playback.Hls.BaseHlsService+<ProcessRequestAsync>c__async0.MoveNext () <0xd6a9168 + 0x008eb> in <filename unknown>:0
    
2016-03-19 08:33:40.4408 Error HttpServer: Error processing request for /emby/videos/2060c450fbff15a282f82794f07f8451/live.m3u8?DeviceId=bc4fc11871bf8f3a4182ebeb25f99769d0f1ee8a&MediaSourceId=2060c450fbff15a282f82794f07f8451&VideoCodec=h264&AudioCodec=aac&VideoBitrate=164841290&AudioBitrate=320000&MaxAudioChannels=6&Level=41&Profile=high&PlaySessionId=1dec101d3f9d4958bf850e7ac3d0c0f2&api_key=fc770d37487443d0ad282e0d979c054d&CopyTimestamps=false
    *** Error Report ***
    Version: 3.0.5882.0
    Command line: /Applications/Emby.Server.Mac.app/Contents/MacOS/Emby.Server.Mac -psn_0_55735588
    Operating system: Unix 11.4.2.0
    Processor count: 2
    64-Bit OS: False
    64-Bit Process: False
    Program data path: /Users/stewartimac/.config/emby-server
    Mono: 4.2.2 (explicit/996df3c)
    Application Path: /Applications/Emby.Server.Mac.app/Contents/MonoBundle/Emby.Server.Mac.exe
    Could not find file "/Users/stewartimac/.config/emby-server/transcoding-temp/9282777811744941bd6b944923623168.m3u8".
    ServiceStack.HttpError
    No Stack Trace Available
    
2016-03-19 08:33:40.4441 Error NotFoundHttpHandler: 192.168.1.13:8096 Request not found: /emby/videos/2060c450fbff15a282f82794f07f8451/live.m3u8?DeviceId=bc4fc11871bf8f3a4182ebeb25f99769d0f1ee8a&MediaSourceId=2060c450fbff15a282f82794f07f8451&VideoCodec=h264&AudioCodec=aac&VideoBitrate=164841290&AudioBitrate=320000&MaxAudioChannels=6&Level=41&Profile=high&PlaySessionId=1dec101d3f9d4958bf850e7ac3d0c0f2&api_key=fc770d37487443d0ad282e0d979c054d&CopyTimestamps=false

Share this post


Link to post
Share on other sites
unclemutt

This is earlier in the file and was not sure if related to my playback error or not:

 

 
2016-03-19 08:32:20.9898 Warn App: ffmpeg is missing decoder h264_qsv
2016-03-19 08:32:20.9898 Warn App: ffmpeg is missing decoder mpeg2_qsv
2016-03-19 08:32:20.9898 Warn App: ffmpeg is missing decoder vc1_qsv
2016-03-19 08:32:21.3512 Warn App: ffmpeg is missing encoder libx264
2016-03-19 08:32:21.3512 Warn App: ffmpeg is missing encoder libx265
2016-03-19 08:32:21.3512 Warn App: ffmpeg is missing encoder mpeg4
2016-03-19 08:32:21.3512 Warn App: ffmpeg is missing encoder msmpeg4
2016-03-19 08:32:21.3512 Warn App: ffmpeg is missing encoder aac
2016-03-19 08:32:21.3512 Warn App: ffmpeg is missing encoder ac3
2016-03-19 08:32:21.3512 Warn App: ffmpeg is missing encoder libmp3lame
2016-03-19 08:32:21.3512 Warn App: ffmpeg is missing encoder srt

Share this post


Link to post
Share on other sites
Luke

yea looks like an issue with the ffmpeg build.

Share this post


Link to post
Share on other sites
unclemutt

Well I got it working...

 

Downloaded the latest ffmpeg and ffprobe files from www.ffmpeg.org for my version OSX and replaced in  ../.config/emby-server/ffmpeg/20160124/

 

Thanks

Mike

Share this post


Link to post
Share on other sites
Luke

Well done :)  Where exactly did you download from?

Share this post


Link to post
Share on other sites
unclemutt

www.ffmpegmac.net link within www.ffmpeg.org

 

Works good for the playback so far but no success with the mp4 conversion.

 

Does anyone have OS X Lion and install ffmpeg using Macports or Homebrew?

I'm wondering if compiling my own is the way to go.

Is a symbolic link recommended?

Share this post


Link to post
Share on other sites
unclemutt

Thanks.  Is there a separate Emby install for 64-bit OS X?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Luke

Not at the moment, no.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...