Jump to content

No submenus anymore


Bernie V
 Share

Recommended Posts

Bernie V

Since the latest stable Emby server I have only Music -> recent in the Windows Phone app. Artists, genres, songs, albums are gone in the menu. This is also in the movie section.

Is this a know issue?

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
icthusman1

Since the latest stable Emby server I have only Music -> recent in the Windows Phone app. Artists, genres, songs, albums are gone in the menu. This is also in the movie section.

Is this a know issue?

I am not seeing this myself, but I am seeing issues with Music in the app. I have "Recent" and "Random Items" but that's it. Under "Random Items" there is a link to "Show all items" but this is a completely screwed up view. It gives me some Artists (but not all), some albums (mixed in with the Artists), and some individual songs (huh?). I have no way to get to all of my music. There is no "Artist" view or "Album" view like I swear there used to be.

 

If it matters, I am using a 950 XL on Insider Fast Ring.

 

What about you @Bernie_V?

Link to comment
Share on other sites

Bernie V

I am not seeing this myself, but I am seeing issues with Music in the app. I have "Recent" and "Random Items" but that's it. Under "Random Items" there is a link to "Show all items" but this is a completely screwed up view. It gives me some Artists (but not all), some albums (mixed in with the Artists), and some individual songs (huh?). I have no way to get to all of my music. There is no "Artist" view or "Album" view like I swear there used to be.

 

If it matters, I am using a 950 XL on Insider Fast Ring.

 

What about you @Bernie_V?

I'm also having these issues. I'm still on wp 8.1

Link to comment
Share on other sites

icthusman1

I'm also having these issues. I'm still on wp 8.1

I just tried the Windows 8/10 app and it seems to work fine for music. So it's not a server issue but appears to be an app issue. According to Luke, the app is not dead. It just seems that way and the dev doesn't seem to check the forums anymore.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...