Jump to content

LiveTV playback Firefox


fc7
 Share

Go to solution Solved by fc7,

Recommended Posts

Hi,

 

Running latest Emby stable on two different servers, one running CentOS 7 (64-bit) with Mono 4.2.1 and the other running Windows 8.1 (64bit) I found that LiveTV playback using the webclient on Firefox 43.0.4 on Linux works against the server running on Windows but doesn't work against the server running on Linux.

 

The exact problem is that in FF the player is loading but the screen is black, no video. On the other hand when streaming from the Windows server, playback works fine.

 

I will attach both servers logs to the thread later.

 

If there is any other details you want me to cover just let me know.

 

Thanks.

Link to comment
Share on other sites

Please find attached the server and transcoding logs for both servers.

 

I did test using the same client, a Linux laptop running ElementaryOS Freya (Ubuntu 14.04), with Firefox 43.0.4. The user was equivalent in terms of settings and privileges on both servers and the TVH backend is the same, being the only difference that is local for server (running on the same machine) and remote to the other as you will see in the logs.

 

Let me know if you need any more information.

server-63589132923_CentOS_7.2.txt

server-63589133642_Windows_8.1.txt

transcode-22695a73-9160-4548-811a-d2928b74508b_CentOS_7.2.txt

transcode-e585d9b2-5060-4618-abd9-93da548393c1_Windows_8.1.txt

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...