Jump to content


Photo

Temp folder filling hard disk


Best Answer Luke , 30 October 2015 - 09:40 AM

delete the files then reinstall from the website on top of your existing install. it won't happen again.

Go to the full post


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 TonkaTuff OFFLINE  

TonkaTuff

    Advanced Member

  • Members
  • 68 posts
  • Local time: 06:35 AM

Posted 30 October 2015 - 08:59 AM

Hi guys.

I'm having a weird issue with my temp folder that's started in the last week.

 

Emby Server version: Version 3.0.5768.7

OS: Windows 7 64-bit

 

My temp folder path: <User Profile%>\AppData\Roaming\MediaBrowser-Server\cache\temp

 

New files are being created in the temp folder referenced above. They are a mixture of video and image files of various formats that appear to be copies of my library files but with random names.

 

I don't know if they're being converted in preparation for transcoding or something but I've tried to turn everything off that I though might do that but it hasn't stopped it.

 

At the moment I'm having to manually clear out the folder a couple of times a day. Otherwise it just grows until the disk is full. Because it's on my system disk, this is a big problem.

 

Here's what my temp folder looks like: http://s892.photobuc...folder.png.html

 

What I've tried:

Server log attached (Edit: removed after resolution)

 

Any assistance would be most appreciated.

 

Cheers,

TT


Edited by TonkaTuff, 01 November 2015 - 07:55 AM.


#2 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 156697 posts
  • Local time: 02:35 PM

Posted 30 October 2015 - 09:40 AM   Best Answer

delete the files then reinstall from the website on top of your existing install. it won't happen again.


  • TonkaTuff likes this

#3 TonkaTuff OFFLINE  

TonkaTuff

    Advanced Member

  • Members
  • 68 posts
  • Local time: 06:35 AM

Posted 30 October 2015 - 06:06 PM

Thanks Luke.

Which files should I delete? Just the ones in the temp folder of the whole ..\app data\roaming\mediabrowser-server folder? Or something else?

Cheers



#4 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 156697 posts
  • Local time: 02:35 PM

Posted 30 October 2015 - 07:57 PM

Temp should be fine
  • TonkaTuff likes this

#5 TonkaTuff OFFLINE  

TonkaTuff

    Advanced Member

  • Members
  • 68 posts
  • Local time: 06:35 AM

Posted 01 November 2015 - 07:53 AM

When I went to do the install I found my server had auto-updated to Version 3.0.5781.0 and cleaned all the video and audio files from the temp folder.

Nice!

:)






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users